Kulcsszó: önkormányzati választás

Gyurcsány: Balga vagyok!

Gyurcsány: Balga vagyok!

2019. június 13. (csütörtök)

Balgának tartja magát Gyurcsány Ferenc, amiért korábban nem vette észre, hogy Karácsony Gergely nem éppen a legalkalmasabb jelölt Budapest főpolgármesterének – minderről a Magyar Narancsnak adott interjúban árult el még több pikáns részletet, a lap egyébként Kálmán Olga DK-s támogatásáról kérdezte a párt elnökét. Gyurcsány arról is beszél, hogy tavaly döbbent rá arra, hogy új szereplők kellenek a politikába.

Cserna Gábor lesz a polgármesterjelölt

Cserna Gábor lesz a polgármesterjelölt

2019. június 06. (csütörtök)

A Fidesz Dunaújvárosi Szervezete 2019. június 6-án, csütörtökön megtartotta tisztújító taggyűlését, melyen bejelentették, Cserna Gábor jelenlegi polgármestert indítják a 2019-es önkormányzati választásokon polgármester-jelöltként.

Jogerős választási eredmény

Jogerős választási eredmény

2014. október 24. (péntek)

Jogerőre emelkedett az október 12-i önkormányzati választás egyéni választókerületi eredménye. Ebben nem született változás, a tíz körzetből kilencben a Fidesz-KDNP jelöltjeire, a 9-es körzetben pedig az MSZP-DK-Együtt jelöltjére adták le a legtöbb voksot.
 

Cserna Gábor a polgármester

Cserna Gábor a polgármester

2014. október 12. (vasárnap)

Az önkormányzati választások nem hivatalos, de a Nemzeti Választási Iroda 100 százalékos feldolgozottságú adatai alapján Cserna Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje maradt városunk polgármestere.
(Utolsó frissítés: 10. 12. 22:51)

Választás online!

Választás online!

2014. október 12. (vasárnap)

Hetedik alkalommal tartanak önkormányzati választásokat Magyarországon a rendszerváltás óta. Dunaújvárosban 40 ezer 367 választó járulhat az urnákhoz reggel hat és este hét óra között azért, hogy polgármestert, nemzetiségi és önkormányzati képviselőket válasszon.
(Utolsó frissítés: 10. 12. 18:16)