Hazai éremeső Mezőfalván

spigott - 2019. október 24. 8:09

Kiválóan szerepeltek a Dunaferr SE és fiókszakosztályainak birkózói a Gurics György Emlékversenyen.

Mezőfalván, a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében rendezték meg a közelmúltban a már hagyományos Gurics György Emlékverseny, Fabgro Kupát, mely egyben az idei Diák I-II (10-13 évesek) Szabadfogású Diákolimpia területi döntője is volt. A tizenöt egyesület közel százharminc versenyzőjét felvonultató viadalt Pintér Attila, a Dunaferr SE birkózó szakosztályának elnöke nyitotta meg, de jelen volt Gurics Attila (Gurics György fia), valamint Szőnyi János (MBSZ régiós szakmai felügyelője) is. A rendezvény célja megemlékezés az egykori kiváló versenyzőről és sportvezetőről, valamint az országos döntőbe való bejutás volt.

Kép: Dunaferr SE

Színvonalas és kiélezett küzdelmeket láthattak a nézők, különösen az éremért folyó mérkőzések voltak izgalmasak. A Dunaferr SE és fiókszakosztályai (Gurics BDSE, Enying VSE) ezúttal is remekül szerepeltek, ugyanis kettő arany-, öt ezüst- és négy bronzéremmel, összesen tizenegy dobogós helyezéssel zárták a rangos megméretést.

Érmes eredmények

Diák II-es korcsoport (2008-2009-ben születettek)

26 kg Nagy Erik (Gurics György BDSE) - 3. hely
29 kg Garbacz Bence (Dunaferr SE) - 2. hely
38 kg Csöregi Zalán (Dunaferr SE) - 3. hely
50 kg Nagy Botond (Gurics BDSE) - 2. hely
69 kg Veréb Dávid (EVSE) - 1. hely
+69 kg Bodor Máté (Gurics BDSE) - 1. hely, Pupp Bence (Dunaferr SE) - 2. hely

Diák I. korcsoport (2006-2007-ben születettek)

38 kg Oláh Denisz (Dunaferr SE) - 2. hely, Gárel Erik (Dunaferr S) - 3. hely
46 kg Rostás Arnold (Dunaferr SE) - 2. hely
50 kg Miklósics Zoltán (EVSE) - 3. hely

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.