Legalja szinten az ellenzéki kampány: a mellrák elleni séta útvonalán ragasztottak ki Borkai-videós plakátot

2019. október 12. (szombat) 12:17 - doszerk

Megmutatta az ellenzék, hogy milyen szinten mozog az erkölcsi nívója: a mellrák elleni séta útvonalán ragasztották át a dunaújvárosi polgármester, Cserna Gábor plakátjait a Borkai Zsoltról készült videóból kivágott ízléstelen képpel – írja az Újvárosi Valóság.

A portál felteszi kérdésként, hogy vajon mi köze lehet a győri polgármester meztelen hátsójának Dunaújváros jövőjéhez, majd emlékeztetik az olvasókat arra, hogy az ellenzéki logika szerint szoci drogos, zuglói vagy éppen budaörsi videókból is kitehetnének néhány filmkockát. Hozzáteszik: a város jobbikos ellenzéki polgármester-jelöltje, Pintér Tamás is elgondolkodhatna, vajon az ő múltjából nem kerülhet – e elő valami igazán pikáns momentum, ami veszélyeztetné képviselői mandátumát is.

Megdöbbentek a dunaújvárosiak, amikor szombaton reggel azt tapasztalták, hogy a mellrák elleni séta tervezett útvonalán a város jelenlegi polgármesterének plakátjaira a győri polgármester ízléstelen videójából kivágott jelenetet ábrázoló fénymásolt papírokkal ragasztgatták tele. Az, hogy ez mennyire méltatlan a mellrák elleni küzdelemhez, nem kérdés. Viszont az Újvárosi Valóság arra is felhívja a figyelmet, hogy az ellenzéki logika szerint akkor a Kispesten készült szoci drogos videóból is illene kitenni néhányat, esetleg a zuglói maffiarendszerre utaló hanganyagból is megafonon lejátszani részleteket, de jól mutatna a budaörsi polgármester, Wittinghof Tamás masszőrlánnyal készült pásztorórájából is az a jelenet, amint éppen boldoggá teszi a szőke hölgyet, akitől még számlát is kérA portál emlékeztet arra is, hogy éppen tegnap látott napvilágot Vona Gábor keresztfiáról egy pikáns sorozat, bulit rendeztek ugyanis a Jobbik nevű, egykor szélsőjobboldali, mára hamvas baloldalivá szelídült párt szolnoki főhadiszállásán, a hangulat tetőfokán pedig homoszexuálissá tréfálták magukat. Főszerepben a határon túli szavazatokat üveggolyókká átszámoló Szotyori-Lázár Zoltán és a helyi képviselőjelölt. Az Újvárosi Valóság azt írja: ezek a videók mind titokban készültek, saját barátaikról, párttársaikról, abban a reményben, hogy egyszer felhasználhatóvá válhatnak ellenük. Hozzáteszik: az emberileg is erősen megkérdőjelezhető, méltatlan viselkedés után joggal merülhet fel Önökben is a kérdés: legközelebb az Önök hálószobájában kutakodnak és kürtölik világgá a szexuális szokásaikat? A portál szerint az ellenzéknek és a roncskoalíció fővezérének, Pintér Tamásnak nem áll érdekében, hogy az általa mára már kedvelt gyurcsányista politikusokról, esetleg a jobbikos tagokról is ilyen plakátok készüljenek, pedig lenne miért elgondolkodnia. 

- pestisracok.hu -

A rovat további hírei: Belföld

Jó minőségű szőlőre számítanak Szekszárdon

Jó minőségű szőlőre számítanak Szekszárdon

2020. szeptember 27. (vasárnap)

Jó minőségű, de közepes vagy annál kisebb mennyiségű szőlőre számítanak a szekszárdi borvidéken, ahol a szüret felénél tartanak a termelők.

Továbbra is lehet utazni Dunakanyar-napijeggyel

Továbbra is lehet utazni Dunakanyar-napijeggyel

2020. szeptember 27. (vasárnap)

November elsejéig még megvásárolható a Dunakanyar-napijegy, amely korlátlan utazásra jogosít fel a Dunakanyar-körjáraton, a MÁV-START, a MÁV-HÉV, a Volánbusz és a MAHART helyi járatain a szeptember 30. és november 1. közötti hétvégéken és október 23-án.

Tortával ünnepelték a negyvenéves gorillát

Tortával ünnepelték a negyvenéves gorillát

2020. szeptember 26. (szombat)

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet.

Pásztorok bevonásával vizsgálták a szarvasmarhákat

Pásztorok bevonásával vizsgálták a szarvasmarhákat

2020. szeptember 26. (szombat)

A pásztorok bevonásával végzett vizsgálatból kiderült, hogy a szarvasmarhák száznál is több növényfajt ismernek fel és mindegyikhez más módon viszonyulnak a legelőn.

ÉletMentő applikáció az Év digitalizációs projektje

ÉletMentő applikáció az Év digitalizációs projektje

2020. szeptember 25. (péntek)

Az ÉletMentő applikáció nyerte el az Év digitalizációs projektje címet és megkapta a Gyurós Tibor-díjat is, amellyel a hazai digitalizáció fejlődésében aktívan szerepet vállaló személyeket és vállalkozásokat ismerik el.

Októbertől ismét tart rendezvényeket a Hungexpo

Októbertől ismét tart rendezvényeket a Hungexpo

2020. szeptember 22. (kedd)

Szigorú biztonsági szabályok mellett októberben megrendezi a Construma, az Otthon Desing, az Automotive Hungary, és az Ipar Napjai kiállításokat a Hungexpo.

Európai Szuperkupa - lezárások Budapesten

Európai Szuperkupa - lezárások Budapesten

2020. szeptember 22. (kedd)

Forgalomkorlátozásokra kell számítani keddtől péntekig Budapest V., VII., VIII. és XIV. kerületében az Európai Szuperkupa csütörtöki labdarúgó-mérkőzés miatt.