Legalja szinten az ellenzéki kampány: a mellrák elleni séta útvonalán ragasztottak ki Borkai-videós plakátot

2019. október 12. (szombat) 12:17 - doszerk

Megmutatta az ellenzék, hogy milyen szinten mozog az erkölcsi nívója: a mellrák elleni séta útvonalán ragasztották át a dunaújvárosi polgármester, Cserna Gábor plakátjait a Borkai Zsoltról készült videóból kivágott ízléstelen képpel – írja az Újvárosi Valóság.

A portál felteszi kérdésként, hogy vajon mi köze lehet a győri polgármester meztelen hátsójának Dunaújváros jövőjéhez, majd emlékeztetik az olvasókat arra, hogy az ellenzéki logika szerint szoci drogos, zuglói vagy éppen budaörsi videókból is kitehetnének néhány filmkockát. Hozzáteszik: a város jobbikos ellenzéki polgármester-jelöltje, Pintér Tamás is elgondolkodhatna, vajon az ő múltjából nem kerülhet – e elő valami igazán pikáns momentum, ami veszélyeztetné képviselői mandátumát is.

Megdöbbentek a dunaújvárosiak, amikor szombaton reggel azt tapasztalták, hogy a mellrák elleni séta tervezett útvonalán a város jelenlegi polgármesterének plakátjaira a győri polgármester ízléstelen videójából kivágott jelenetet ábrázoló fénymásolt papírokkal ragasztgatták tele. Az, hogy ez mennyire méltatlan a mellrák elleni küzdelemhez, nem kérdés. Viszont az Újvárosi Valóság arra is felhívja a figyelmet, hogy az ellenzéki logika szerint akkor a Kispesten készült szoci drogos videóból is illene kitenni néhányat, esetleg a zuglói maffiarendszerre utaló hanganyagból is megafonon lejátszani részleteket, de jól mutatna a budaörsi polgármester, Wittinghof Tamás masszőrlánnyal készült pásztorórájából is az a jelenet, amint éppen boldoggá teszi a szőke hölgyet, akitől még számlát is kérA portál emlékeztet arra is, hogy éppen tegnap látott napvilágot Vona Gábor keresztfiáról egy pikáns sorozat, bulit rendeztek ugyanis a Jobbik nevű, egykor szélsőjobboldali, mára hamvas baloldalivá szelídült párt szolnoki főhadiszállásán, a hangulat tetőfokán pedig homoszexuálissá tréfálták magukat. Főszerepben a határon túli szavazatokat üveggolyókká átszámoló Szotyori-Lázár Zoltán és a helyi képviselőjelölt. Az Újvárosi Valóság azt írja: ezek a videók mind titokban készültek, saját barátaikról, párttársaikról, abban a reményben, hogy egyszer felhasználhatóvá válhatnak ellenük. Hozzáteszik: az emberileg is erősen megkérdőjelezhető, méltatlan viselkedés után joggal merülhet fel Önökben is a kérdés: legközelebb az Önök hálószobájában kutakodnak és kürtölik világgá a szexuális szokásaikat? A portál szerint az ellenzéknek és a roncskoalíció fővezérének, Pintér Tamásnak nem áll érdekében, hogy az általa mára már kedvelt gyurcsányista politikusokról, esetleg a jobbikos tagokról is ilyen plakátok készüljenek, pedig lenne miért elgondolkodnia. 

- pestisracok.hu -

A rovat további hírei: Politika

Várhelyi Olivér megkapta az EP illetékes bizottságának jóváhagyását

Várhelyi Olivér megkapta az EP illetékes bizottságának jóváhagyását

2019. november 18. (hétfő)

Megkapta Várhelyi Olivér hétfőn az Európai Parlament (EP) illetékes szakbizottságának jóváhagyását, miután a frakciók koordinátorai kielégítőnek találták az írásbeli pótkérdésekre adott válaszait.

Süli János: a legkorszerűbb blokkok épülnek meg a Paks II. projekt keretében

Süli János: a legkorszerűbb blokkok épülnek meg a Paks II. projekt keretében

2019. november 07. (csütörtök)

A Paks II. projekt keretében a legkorszerűbb blokkok épülnek meg, nemzetközi együttműködésben - mondta Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezésért felelős tárca nélküli miniszterrel kedden, a Roszatom vezérigazggatójával tartott közös sajtótájékoztatón Pakson, miután áttekintették a projekt előrehaladását.

EP-választás - Közzétették a végleges eredményeket

EP-választás - Közzétették a végleges eredményeket

2019. október 29. (kedd)

Közzétették a május végi európai parlamenti (EP-) választás végleges eredményeit kedden Brüsszelben, amelyek szerint az átlagos részvételi arány 50,66 százalékos volt a közösségben.

Orbán: 1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában

Orbán: 1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában

2019. október 23. (szerda)

1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten, az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulója alkalmából a Zeneakadémián rendezett díszünnepségen.

Orbán: a kormány minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely erre kész

Orbán: a kormány minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely erre kész

2019. október 21. (hétfő)

A kormány álláspontja ismert: minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely maga is kész erre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés őszi ülésszakát megnyitó, hétfői ülésén.

Az egyik legmagasabb növekedési ütemet érte el a magyar gazdaság Európában

Az egyik legmagasabb növekedési ütemet érte el a magyar gazdaság Európában

2019. október 19. (szombat)

Várakozásokon felül teljesített és Európában az egyik legmagasabb növekedési ütemet érte el tavaly a magyar gazdaság – írta a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a napokban közzétett jelentésében. Az értékelés szerint a magyar jövedelem szintje látványos felzárkózást mutat a fejlett gazdaságokhoz képest. A munkabérek gyors ütemben növekednek, míg a munkanélküliségi ráta történelmileg alacsony szintre mérséklődött - írja a hirado.hu.

Csaknem 8 milliárdos támogatási igény érkezett a falusi csokra

Csaknem 8 milliárdos támogatási igény érkezett a falusi csokra

2019. október 16. (szerda)

Eddig csaknem 1500 kérelem érkezett a falusi családi otthonteremtési kedvezményre (csok), mintegy 8 milliárd forint értékben.