Legalja szinten az ellenzéki kampány: a mellrák elleni séta útvonalán ragasztottak ki Borkai-videós plakátot

2019. október 12. (szombat) 12:17 - doszerk

Megmutatta az ellenzék, hogy milyen szinten mozog az erkölcsi nívója: a mellrák elleni séta útvonalán ragasztották át a dunaújvárosi polgármester, Cserna Gábor plakátjait a Borkai Zsoltról készült videóból kivágott ízléstelen képpel – írja az Újvárosi Valóság.

A portál felteszi kérdésként, hogy vajon mi köze lehet a győri polgármester meztelen hátsójának Dunaújváros jövőjéhez, majd emlékeztetik az olvasókat arra, hogy az ellenzéki logika szerint szoci drogos, zuglói vagy éppen budaörsi videókból is kitehetnének néhány filmkockát. Hozzáteszik: a város jobbikos ellenzéki polgármester-jelöltje, Pintér Tamás is elgondolkodhatna, vajon az ő múltjából nem kerülhet – e elő valami igazán pikáns momentum, ami veszélyeztetné képviselői mandátumát is.

Megdöbbentek a dunaújvárosiak, amikor szombaton reggel azt tapasztalták, hogy a mellrák elleni séta tervezett útvonalán a város jelenlegi polgármesterének plakátjaira a győri polgármester ízléstelen videójából kivágott jelenetet ábrázoló fénymásolt papírokkal ragasztgatták tele. Az, hogy ez mennyire méltatlan a mellrák elleni küzdelemhez, nem kérdés. Viszont az Újvárosi Valóság arra is felhívja a figyelmet, hogy az ellenzéki logika szerint akkor a Kispesten készült szoci drogos videóból is illene kitenni néhányat, esetleg a zuglói maffiarendszerre utaló hanganyagból is megafonon lejátszani részleteket, de jól mutatna a budaörsi polgármester, Wittinghof Tamás masszőrlánnyal készült pásztorórájából is az a jelenet, amint éppen boldoggá teszi a szőke hölgyet, akitől még számlát is kérA portál emlékeztet arra is, hogy éppen tegnap látott napvilágot Vona Gábor keresztfiáról egy pikáns sorozat, bulit rendeztek ugyanis a Jobbik nevű, egykor szélsőjobboldali, mára hamvas baloldalivá szelídült párt szolnoki főhadiszállásán, a hangulat tetőfokán pedig homoszexuálissá tréfálták magukat. Főszerepben a határon túli szavazatokat üveggolyókká átszámoló Szotyori-Lázár Zoltán és a helyi képviselőjelölt. Az Újvárosi Valóság azt írja: ezek a videók mind titokban készültek, saját barátaikról, párttársaikról, abban a reményben, hogy egyszer felhasználhatóvá válhatnak ellenük. Hozzáteszik: az emberileg is erősen megkérdőjelezhető, méltatlan viselkedés után joggal merülhet fel Önökben is a kérdés: legközelebb az Önök hálószobájában kutakodnak és kürtölik világgá a szexuális szokásaikat? A portál szerint az ellenzéknek és a roncskoalíció fővezérének, Pintér Tamásnak nem áll érdekében, hogy az általa mára már kedvelt gyurcsányista politikusokról, esetleg a jobbikos tagokról is ilyen plakátok készüljenek, pedig lenne miért elgondolkodnia. 

- pestisracok.hu -

A rovat további hírei: Politika

Fidesz: lapáton a vesztesek – Dorkota doktor is repül?

Fidesz: lapáton a vesztesek – Dorkota doktor is repül?

2020. január 22. (szerda)

Dr. Dorkota Lajos is bekerülhet a 15-20 választókerületi elnök közé, akik leváltásáról dönthet a Fidesz (= Orbán Viktor) a több meglepő vereséget hozó helyhatósági választások után, írja kormányzati forrásokra hivatkozva a Népszava.

Városháza: távozott a jegyző!

Városháza: távozott a jegyző!

2020. január 16. (csütörtök)

Rendkívüli sajtóközleményben tudatta Pintér Tamás polgármester, hogy megszűnt dr. Sürü Renáta jegyzői munkaviszonya. Betűhív közlés!

Választás: heten a helyért – itt a sorrend is!

Választás: heten a helyért – itt a sorrend is!

2020. január 13. (hétfő)

Heten szállnak ringbe az időközi országgyűlési választáson február 16-án; a választási bizottság sorsoláson határozta meg a jelöltek szavazólapon szereplő sorrendjét a napokban.

Független jelölt mögé áll be a Fidesz az időközin

Független jelölt mögé áll be a Fidesz az időközin

2020. január 07. (kedd)

Molnár Tibor független jelöltet, Iváncsa polgármesterét támogatja a Fidesz a február 16-án esedékes dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson, jelentette be Dorkota Lajos, a kormánypárt választókerületi elnöke.

Félrevezető írás a városról – cáfol az önkormányzat

Félrevezető írás a városról – cáfol az önkormányzat

2020. január 07. (kedd)

Több pontatlanságot is tartalmaz a Magyar Nemzet hétfőn megjelent cikke, Dunaújvárosról – az önkormányzat a város hivatalos weboldalán reagált az írásra. A téma fontosságára tekintettel a tíz pontba szedett cáfolatot betűhíven közli a DO – íme!

Időközi választás: jön a harmadik csapás?

Időközi választás: jön a harmadik csapás?

2020. január 06. (hétfő)

Az országos nyilvánosság egyre többet foglalkozik a dunaújvárosi időközi országgyűlési választás témájával, a nem NER-kompatibilis felületek tartalmainak végkicsengése egyértelmű: a 2018-as országgyűlési és a tavaly őszi helyhatósági választás ellenzéki győzelme után újra méreteset bukhat a Fidesz. Esélylesés a hajtás után.

Kormánydöntés: 700 millió mínusz

Kormánydöntés: 700 millió mínusz

2019. december 25. (szerda)

A kormány december 23-ai ülésén döntött a korábbi városvezetés által benyújtott hitelkérelemmel kapcsolatban. Az 1500 milliós kérésből a kabinet 778 millió forintot hagyott jóvá, a korábban már kifizetett több mint 700 millió így hiányzik a város költségvetéséből. Negatív opcionálódás a hajtás után – kösz, Orbán!