Meglepetések napja a Campusban

spigott - 2019. október 12. 13:04

A B.T. Mirage egy, a PW-Shield Kft. három góllal győzte le esélyesebb ellenfelét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hatodik fordulójában.

Két találkozóval fejezték be pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hatodik fordulóját. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzésen először az ötödik Gyalog Galopp lépett pályára a sereghajtó B.T. Mirage ellen, s az első felvonásban megszerzett 3-1-es előnye alapján úgy is tűnt, hogy be is húzza a számára kötelező győzelmet. Ehhez azonban a Mirage tagjainak is volt pár szava, s a térfélcserét követően tíz perc alatt három gólt szerezve fordítani is tudtak az álláson. A Gyalog Galopp hiába próbálkozott a hajrában, ellenfele megőrizte minimális előnyét, s végül megszerezte első sikerét a bajnokság idei kiírásában (3-4).

kép: DO-archív

Este nyolc órától a harmadik Kemi-Ker Kft. játékosai húztak szerelést a nyolcadik PW-Shield csapata ellen. Hiába számított azonban előbbi a találkozó egyértelmű esélyesének, a félidei szünethez érve 2-0-ra vezetett a PW-Shield, mely Szakra László 45. percben szerzett találatával végleg el is döntötte a pontok sorsát. Ugyan a Kemi-Ker a hajrában szépíteni tudott, erre is volt válasza vetélytársának, mely 4-1-es sikerrel lépett előre a tabella harmadik helyére.

Eredmények
Gyalog Galopp – B.T. Mirage 3-4 (3-1)
Kemi-Ker Kft. – PW-Shield Kft. 1-4 (0-2).

A Campus Osztály állása a 6. forduló után: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Multisteel Hungary 10 pont, 3. PW-Shield Kft. 9 pont, 4. Papa SE 9 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 9 pont, 6. Gyalog Galopp 8 pont, 7. Akrasz-Bau SE 8 pont, 8. Varázs Kép 7 pont, 9. Irapuato 6 pont, 10. B.T. Mirage 5 pont.

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.