Most nem volt esély

2019. október 14. (hétfő) 13:05 - spigott

Nem sikerült pontot szereznie a Dunaújváros PASE U19-es és U17-es csapatainak a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.

Nem várt könnyű feladat a Dunaújváros PASE U17-es és U19-es labdarúgóira a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában. A tizedik helyezett U17-esek a hatodik PMFC vendégeként léptek pályára, s már az első felvonásban háromgólos hátrányba kerülve távolodtak a pontszerzés reményétől. A fordulás után így hiába sikerült döntetlenre hozni a második negyvenöt percet, a házigazdák végül sima győzelmet aratva gyűjtötték be a három pontot, amivel a mieink visszacsúsztak a tabella tizenegyedik helyére (4-1).

Kép: DO-archív

U19-eseink a listavezető Paks ellen mérették meg magukat a vidámparki műfüves pályán. Az összecsapásnak egyértelműen a vendégek voltak az esélyesei, s bár az első félidőben jól tartották magukat a dunaújvárosi fiatalok, így is a vendégek vonulhattak minimális előnnyel a pihenőre. A térfélcsere után viszont kiszakadt a paksi gólzsák, ugyanis az ellenfél hat alkalommal mattolta a DPSE védelmét, így nagyon sima, 7-0-s sikert aratott, így az ifjúságiak is a tizenegyedik helyről várják a bajnokság folytatását.

Eredmények, gólszerzők

U17
PMFC – DPASE 4-1
(3-0)
Gólszerzőnk: Kis-Gál Dávid

U19
DPASE – Paks 0-7
(0-1)

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.