Nagy csaták a Suli foci Kupáért

spigott - 2019. október 24. 15:12

A III. korcsoportban a Vasvári iskola, míg a IV. korcsoportban a Nagyvenyim csapata örülhetett a Suli Foci Kupa mai fordulójában.

Ahogy pontosan egy hete, úgy ma is a fiatalok vették birtokba a Panoráma úti Sportcentrumot, ahol összesen tizennégy csapat küzdött meg egymással a Suli Foci Kupáért. A III. (2007-2008-ban születettek) és IV. (2005-2006-ban születettek) korcsoportos általános iskolások számára kiírt megméretés első fordulójában a fiatalabbaknál nyolc, míg a legidősebbeknél hat együttes vett részt a tornán, melyen a harmadik korcsoportban a csoportmérkőzések után az egyenes kieséses szakasz következett, míg a negyedik korcsoportban körmérkőzések döntöttek a végső győztes kilétéről.

A Dunaújvárosi Labdarúgó szövetség és a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett viadal a várakozásoknak megfelelően végig remek hangulatban zajlott, s a résztvevő csapatok igazán jó meccseken döntöttek arról, hogy ki nyeri a sorozat első fordulóját. A III. korcsoportban végül a Vasvári iskola diadalmaskodott, megelőzve a sárbogárdi Mészöly iskola növendékeit, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Nagyvenyim együttese állhatott. A IV. korcsoportban a Nagyvenyim diadalmaskodott, a második helyen a Vasvári, míg a harmadik helyen a Móricz csapata végzett.

Eredmények, különdíjak

III. korcsoport: 1. Vasvári, 2. Mészöly, 3. Nagyvenyim

Gólkirály: Kanalas Attila (Vasvári)
Legjobb játékos: Szalai Balázs (Mészöly)
Legjobb kapus: Tóth Bálint (Nagyvenyim)
DLSZ+ díj: Varga-Schneider Ildikó (Vasvári)
Fair play díj: Papp Sándor (Kulcs)

IV. korcsoport: 1. Nagyvenyim, 2. Vasvári, 3. Móricz

Gólkirály: Péter Norbert (Móricz)
Legjobb játékos: Gál Benedek (Dózsa)
Legjobb kapus: Pincés Kamill (Nagyvenyim)
DLSZ+ díj: Brezovszki Abigél (Móricz)
Fair play díj: Vasvári iskola

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.