Nem hibázott a Karmacsi

spigott - 2019. október 15. 17:14

Újabb sima győzelemnek örülhetett a címvédő a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Mindössze egyetlen találkozót rendeztek meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában. A hetedik forduló nyitómeccsén a címvédő Karmacsi Autó FC gárdája a hetedik GBB Zrt. ellen lépett pályára a DLSZ Arénában, méghozzá egyértelmű esélyesként. A bajnok nem is nagyon finomkodott ellenfelével, már az első negyed óra elején négy góllal vezetett, s tetemes előnye tudatában sem állt le, így már a szünetig eldöntötte a pontok sorsát (8-1).

Kép: DO-archív

A szünet után már nem nőtt ennyire meredeken a két gárda közti különbség, de a második huszonöt percet is simán behúzták Tóth Árpádék, akik végül könnyed, 12-2-es sikert aratva gyűjtötték be a három pontot, megerősítve ezzel harmadik helyüket a bajnoki tabellán. A hetedik forduló küzdelmei csütörtökön este folytatódnak, többek közt a listavezető Ködi Generál és a második SZP-Asztalos rangadójával.

Eredmény
Karmacsi Autó FC – GBB Zrt. 12-2 (8-1)

A 7. forduló további programja
2019. 10. 17. 18:00 Ködi Generál Kft. – SZP-Asztalos SE
2019. 10. 17. 19:00 Solarwelt-Dunabiztos – Fejó-Therm Kft.
2019. 10. 17. 20:00 Szil-Ker Ablak - Dunaferr

Az Acerbis Osztály állása: 1. Ködi Generál Kft. 15 pont, 2. SZP-Asztalos SE 13 pont, 3. Karmacsi Autó FC 12 pont, 4. Solarwelt-Dunabiztos 8 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 6 pont, 6. Dunaferr 6 pont, 7. GBB Zrt. 4 pont, 8. Hardferr Bau Kft. 4 pont, 9. Szil-Ker Ablak 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Végül biztos siker idegenben

Végül biztos siker idegenben

2024. már. 19.

Négy gólt szerezve aratott magabiztos győzelmet a sereghajtó Érd SZISE otthonában a Dunaújváros Futsal csapata hétfőn este.

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2024. már. 17.

Hiába hajrázott nagyot, egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros elleni fővárosi bajnokin a DFVE női vízilabda csapata.