Simán nyertek az esélyesek

2019. október 22. (kedd) 13:04 - spigott

Két mérkőzésen összesen huszonhárom gólt szereztek a csapatok a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Két találkozóval kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának nyolcadik fordulója a DLSZ Arénában. A nap első meccsét a hatodik Fejó-Therm játszotta a sereghajtó Szil-Ker Ablak ellen, s előbbi már az első félidőben öt gólt szerezve lépett nagyot a három pont megszerzése felé. A Fejó-Therm az 5-1-es első félidőt követően sem állt le, újabb hét találattal szomorította ellenfelét, mely hiába szerzett két gólt is az utolsó percekben, végül sima, 12-3-as vereséget szenvedett.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától a második SZP-Asztalos SE játékosai húztak szerelést a nyolcadik Hardferr-Bau ellen, s Éliás Zsolték sem adtak sok esélyt vetélytársuknak a meglepetésre. Az "asztalosok" három gólt szereztek az első felvonásban válasz nélkül, majd a fordulás után negyed órával már 5-0-ra vezettek, s ekkor már csak győzelmük mértéke lehetett a kérdéses. A Hardferr Bau ugyan szépített a 43. percben, de erre is volt válasza az SZP-Asztalosnak, mely újabb két találatot szerezve aratott 7-1-es sikert, megerősítve ezzel második helyét a bajnokságban.

Eredmények

Fejó-Therm Kft. – Szil-Ker Ablak 12-3 (5-1)
SZP-Asztalos SE  - Hardferr Bau Kft. 7-1 (3-0)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Ködi Generál Kft. 18 pont, 2. SZP-Asztalos SE 16 pont, 3. Karmacsi Autó FC 12 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 10 pont, 5. Dunaferr 9 pont, 6. Solarwelt-Dunabiztos 9 pont, 7. GBB Zrt. 4 pont, 8. Hardferr Bau Kft. 4 pont, 9. Szil-Ker Ablak 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.