Sűrűsödő élmezőny

2019. október 16. (szerda) 13:02 - spigott

Elmaradtak a nagy küzdelmek a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a negyedik Papa SE és a hetedik Akrasz-Bau SE mérte össze egymással erejét. Ugyan a tabellán elfoglalt helyezés után előbbi tűnt esélyesebbnek, a pályán utóbbi volt a pontosabb és hatékonyabb, így már az első félidőt követően három góllal vezettek Borbás Gergelyék. A Papa SE csak a mérkőzés véghajrájában tudott szépíteni, ám erre is volt válasza ellenfelének, mely végül 4-1-es sikerrel lépett előre a tabella negyedik helyére.

Kép: DO-archív

Este héttől a sereghajtó B.T. Mirage és a második Multisteel Hungary játékosai léptek pályára, s bár az első félidő után még 1-1-re álltak a felek, a fordulás után igazolta a papírformát a favorit, mely sorozatban három gólt szerezve lépett meg vetélytársától, s 4-1-es győzelemmel erősítette meg második helyét a bajnoki táblázaton. A kilencedik helyezett Irapuato és az ötödik Kemi-Ker mérkőzése simának indult, hiszen utóbbi már 3-0-ra is vezetett, ám ellenfele a második felvonás elején minimálisra csökkentette hátrányát. Tovább azonban nem jutott az Irapuato, mert Südi Dánielék egy újabb 3-0-s rohammal meglógtak tőlük, s végül 7-3-as sikert arattak.

Eredmények

Papa SE – Akrasz-Bau SE 1-4 (0-3)
B.T. Mirage – Multisteel Hungary 1-4 (1-1)
Irapuato – Kemi-Ker Kft. 3-7 (1-3)

A Campus Osztály állása: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Multisteel Hungary 13 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 12 pont, 4. Akrasz-Bau SE 11 pont, 5. PW-Shield Kft. 9 pont, 6. Papa SE 9 pont, 7. Gyalog Galopp 8 pont, 8. Varázs Kép 7 pont, 9. Irapuato 6 pont, 10. B.T. Mirage 5 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fizetési sapkát vezetett be az MKSZ

Fizetési sapkát vezetett be az MKSZ

2020. június 05. (péntek)

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének határozata alapján – a sportágban első alkalommal – 2020. június 1-jei hatállyal bevezetésre került a fizetési sapka szabályzat, azaz a hivatásos utánpótlás korú sportolók és az amatőr játékosok részére a sportszervezetek részéről fizethető munkabérek vagy megbízási díjak és egyéb juttatások összegéről szóló szabályozás.

Felkészültek a rendezésre

Felkészültek a rendezésre

2020. június 05. (péntek)

Gyulay Zsolt szerint Magyarország minden szempontból felkészült arra, hogy július 19-én televízión keresztül mindenki számára élvezhető, egyúttal biztonságos, zárt kapus Forma-1-es futamot rendezzen.

Szappanos Dávid visszatér az Acélbikákhoz

Szappanos Dávid visszatér az Acélbikákhoz

2020. június 04. (csütörtök)

A dunaújvárosi szurkolók egykori kedvence öt szezont követően játszik újra az Acélbikák szerelésében.

Tokió 2020 - Decembertől lehet ismét szintet teljesíteni atlétikában

Tokió 2020 - Decembertől lehet ismét szintet teljesíteni atlétikában

2020. június 04. (csütörtök)

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) véglegesítette az egy évvel elhalasztott tokiói olimpia áprilisban kidolgozott új kvalifikációs rendszerét, eszerint december 1-től lehet ismét indulási szintet teljesíteni.

Megvannak az év legjobbjai

Megvannak az év legjobbjai

2020. június 04. (csütörtök)

Kalmár Tibor személyében dunaújvárosi díjazott is örülhetett a Magyar Jégkorong Szövetség egyéni elismeréseinek odaítélésénél.

Nemzeti Kupa: elkészült a sorsolás

Nemzeti Kupa: elkészült a sorsolás

2020. június 03. (szerda)

Tíz dunaújvárosi csapat méri össze egymással erejét szombaton a VI. Nemzeti Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornán.

Elkészült a kiemelés a hazai Eb-re

Elkészült a kiemelés a hazai Eb-re

2020. június 03. (szerda)

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elkészítette a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezőinek kiemelését.