Sűrűsödő élmezőny

2019. október 16. (szerda) 13:02 - spigott

Elmaradtak a nagy küzdelmek a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a negyedik Papa SE és a hetedik Akrasz-Bau SE mérte össze egymással erejét. Ugyan a tabellán elfoglalt helyezés után előbbi tűnt esélyesebbnek, a pályán utóbbi volt a pontosabb és hatékonyabb, így már az első félidőt követően három góllal vezettek Borbás Gergelyék. A Papa SE csak a mérkőzés véghajrájában tudott szépíteni, ám erre is volt válasza ellenfelének, mely végül 4-1-es sikerrel lépett előre a tabella negyedik helyére.

Kép: DO-archív

Este héttől a sereghajtó B.T. Mirage és a második Multisteel Hungary játékosai léptek pályára, s bár az első félidő után még 1-1-re álltak a felek, a fordulás után igazolta a papírformát a favorit, mely sorozatban három gólt szerezve lépett meg vetélytársától, s 4-1-es győzelemmel erősítette meg második helyét a bajnoki táblázaton. A kilencedik helyezett Irapuato és az ötödik Kemi-Ker mérkőzése simának indult, hiszen utóbbi már 3-0-ra is vezetett, ám ellenfele a második felvonás elején minimálisra csökkentette hátrányát. Tovább azonban nem jutott az Irapuato, mert Südi Dánielék egy újabb 3-0-s rohammal meglógtak tőlük, s végül 7-3-as sikert arattak.

Eredmények

Papa SE – Akrasz-Bau SE 1-4 (0-3)
B.T. Mirage – Multisteel Hungary 1-4 (1-1)
Irapuato – Kemi-Ker Kft. 3-7 (1-3)

A Campus Osztály állása: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Multisteel Hungary 13 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 12 pont, 4. Akrasz-Bau SE 11 pont, 5. PW-Shield Kft. 9 pont, 6. Papa SE 9 pont, 7. Gyalog Galopp 8 pont, 8. Varázs Kép 7 pont, 9. Irapuato 6 pont, 10. B.T. Mirage 5 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.

Történelmi nap előtt a válogatott

Történelmi nap előtt a válogatott

2019. november 11. (hétfő)

A védelemben rosszul áll, de bizakodva várja a walesi Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. november 11. (hétfő)

A DFVE ifjúsági vízilabdázói kikaptak, a serdülők viszont nyerni tudtak a Győri VSE ellen lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzésen.

Dühítő döntetlen

Dühítő döntetlen

2019. november 10. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.