Újra száguld a Karmacsi Autó

2019. október 8. (kedd) 12:57 - spigott

Az éllovas elleni magabiztos győzelemmel erősítette meg harmadik helyét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának tabelláján a címvédő Karmacsi Autó FC együttese.

Két összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hatodik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a nyolcadik GBB Zrt. mérte össze erejét a sereghajtó Szil-Ker Ablak gárdájával, s ahogy az várható is volt, komoly csatát vívtak egymással a felek a három pontért. A találkozó első félidejében két alkalommal is vezetést tudott szerezni a GBB, ám ellenfele mindkétszer egyenlíteni tudott, így a szünetre 2-2-es állással vonulhattak a felek. A térfélcserét követően Fekete Tamás második góljával ismét előnybe került a GBB, s mivel erre már nem volt válasza vetélytársának, így Palotaiék örülhettek a 3-2-es sikernek, s ezzel együtt annak is, hogy feljöttek a tabella hetedik helyére.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától a listavezető SZP-Asztalos igyekezett tovább növelni pontjai számát, ám ehhez a címvédő Karmacsi Autó FC ellen kellett volna bravúrt bemutatnia. Ugyan a bajnok két fordulóval ezelőtt elveszített két éve tartó veretlenségét, ezúttal nem adott esélyt ellenfelének, s Ivacs Gábor duplájának köszönhetően már a szünetig sikerült kétgólos előnyt szereznie. A fordulás után hiába szépített az éllovas, Ivacs újabb két találata végleg eldöntötte a meccset, melyet végül igen simán, 7-3-ra nyert a Karmacsi, így újabb győzelmével felkapaszkodott a tabella harmadik helyére.

Eredmények

GBB Zrt. – Szil-Ker Ablak 3-2 (2-2)
SZP-Asztalos SE – Karmacsi Autó FC 3-7 (0-2)

Az Acerbis Osztály állása: 1. SZP-Asztalos SE 13 pont, 2. Ködi Generál Kft. 12 pont, 3. Karmacsi Autó FC 9 pont, 4. Dunaferr 6 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 6 pont, 6. Solarwelt-Dunabiztos 5 pont, 7. GBB Zrt. 4 pont, 8. Hardferr Bau Kft. 4 pont, 9. Szil-Ker Ablak 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.

Rövidebb szezon jöhet!

Rövidebb szezon jöhet!

2020. május 26. (kedd)

Boda Gábor szövetségi elnök szerint akár már augusztus 20-án elkezdődhet az amerikai focisták bajnoki szezonja.

A munka nem állt meg

A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd)

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.