A sereghajtóhoz látogat a DPASE

2019. november 10. (vasárnap) 8:09 - spigott

A javuló formát mutató Dunaharaszti MTK elleni találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Nem úgy alakult a Dunaújváros PASE labdarúgóinak előző heti mérkőzése, ahogy azt a csapat szakvezetése és játékosai remélték, ugyanis a Pécs elleni hazai rangadón 2-0-s vereséget szenvedett együttesünk, amivel a dobogó harmadik fokáról visszacsúszott a tabella negyedik helyére. Sok idő azonban nem volt a bosszankodásra, mert a hét elejétől újra munkába álltak focistáink, hogy a lehető legjobban felkészüljenek az előttük álló újabb feladatra. Lőrincz Emil együttese ugyanis ma délután fél kettőtől idegenben, a Dunaharaszti MTK elleni találkozóval folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit, s ha továbbra is ott szeretné tartani magát a bajnokság élmezőnyében, úgy vissza kell térnie a győzelem útjára.

Kép: DO-archív

A papírforma alapján erre komoly esélye is van Szepessy Róbertéknek, mert a Dunaharaszti gárdája a tizenhat csapatos mezőny utolsó helyén áll úgy, hogy eddig lejátszott tizenhárom meccséből csak egyet tudott megnyerni, s három döntetlen mellett kilenc alkalommal szenvedett vereséget. Króner Péter csapata ugyanakkor javuló formát mutat az utóbbi időben, ugyanis nyolc vereséget követően a legutóbbi két fordulóban négy pontot gyűjtött úgy, hogy a dobogós Iváncsával döntetlent játszott, míg a középmezőnyben található Dabast idegenben tudta legyőzni. Hazai pályán nyilván a győzelem lesz a célja a Dunaharaszti gárdájának, ám ha labdarúgóink tanulni tudnak a Pécs ellen elkövetett hibáikból, s visszatérnek az azt megelőző meccseken nyújtott teljesítményükhöz, úgy jó esélyük lesz arra, hogy elhozzák a három pontot a sereghajtó otthonából.

A rovat további hírei: Sport

Végül sima vereség

Végül sima vereség

2019. december 07. (szombat)

A hajrában esett szét teljesen a Dunaújvárosi Acélbikák csapata Gyergyószentmiklóson, így nem kerülhette el az újabb vereséget.

Kupadöntős egyetemisták!

Kupadöntős egyetemisták!

2019. december 07. (szombat)

A Szentes elleni sima győzelemmel jutott be a Magyar Kupa fináléjába a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata, mely vasárnap a címvédő UVSE ellen játszhat az aranyéremért.

Segítség a kórháznak

Segítség a kórháznak

2019. december 07. (szombat)

A Szent Pantaleon Kórház neurológiai osztályának rendeznek gyűjtést a szervezők a 2020-as Carissa Kupán.

Újra jégen az Acélbikák

Újra jégen az Acélbikák

2019. december 07. (szombat)

A Brassó elleni szoros vereség után ma már Gyergyószentmiklóson húznak korcsolyát a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Gól nélkül nem megy

Gól nélkül nem megy

2019. december 06. (péntek)

Idei harmadik mérkőzését is elveszítette a Brassó ellen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában.

Kupahétvége előtt

Kupahétvége előtt

2019. december 06. (péntek)

A Szentes elleni mérkőzésen juthat be a Magyar Kupa döntőjébe a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Erdélyi túrán az Acélbikák

Erdélyi túrán az Acélbikák

2019. december 06. (péntek)

Két nap alatt két kőkemény mérkőzés vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóira az Erste Liga alapszakaszában.