Itthon javíthat a DPASE

2019. november 30. (szombat) 14:05 - spigott

Négy nyeretlen mérkőzés után tör újra a győzelemre a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata vasárnap délután a Kelen SC ellen.

Nem a legjobb formáját mutatja az utóbbi hetekben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a legutóbbi négy fordulóban nem tudott nyerni a harmadosztályban, így visszacsúszott a Közép Csoport tabellájának hatodik helyére. A téli szünet előtt már csak egy bajnoki vár az együttesre, mely vasárnap délután négy órától hazai környezetben, a Dunaújvárosi Stadionban lép pályára a Kelen SC ellen. A papírforma alapján egyértelműen a mieink az összecsapás esélyesei, ugyanis holnap ellenfelünk az utolsó előtti helyen szerénykedik a mezőnyben úgy, hogy eddig lejátszott tizenhat meccséből csak kettőt nyert meg, s négy döntetlen mellett tíz vereséget szenvedett.

A két gárda az idei szezonban már találkozott egymással, s a Csepel Stadionban lejátszott augusztusi bajnokin a mieink 2-0-s győzelmet arattak, így labdarúgóinknak ezúttal sem lehet más célja, csak a három pont megszerzése. Tisztában van ezzel Lőrincz Emil vezetőedző is, aki szerint elsősorban a fejekben kell rendet tenni a vasárnapi meccs előtt, s amennyiben ez sikerül, úgy visszatalálhatnak a győzelem útjára.

Kép: DO-archív

- Iváncsán sajnos gyengén játszottunk, s ahhoz, hogy vasárnap sikeresek legyünk, elsősorban fejben kell rendezni a dolgokat. Vissza kell állnunk arra felfogásra, ami akkor volt jellemző a csapatra, mikor egymás után szereztük a győzelmeket. Ez nem egy olyan követelmény, amit ne lehetne teljesíteni, s ha ez megvalósul, akkor a játékunk is ugrásszerűen feljavul majd. Ez a bajnokság azonban bebizonyította, hogy talán a Pécset és a Szentlőrincet leszámítva, bárki képes lehet bárhol a meglepetésre. A Kelen SC ellen ezért végig koncentrálnunk kell, s minden idegszállal arra törekedni, hogy megnyerjük a találkozót. Sérültek szerencsére nincsenek, Tóth Ákos eltiltását tölti, viszont Csendes Péter letöltötte azt, így ő újra a csapat rendelkezésére áll.

A rovat további hírei: Sport

Lemaradt a felsőházról a Dunaferr

Lemaradt a felsőházról a Dunaferr

2019. december 15. (vasárnap)

Túl sokat hibázott a Dunaferr SE röplabda csapata a Debrecen elleni rangadón ahhoz, hogy reális esélye legyen a győzelemre.

Bravúros ezüst Kaposvárról

Bravúros ezüst Kaposvárról

2019. december 15. (vasárnap)

Remek versenyzéssel szerzett ezüstérmet az úszók országos rövidpályás bajnokságán a Dunaferr SE versenyzője, Szöllősi Martin.

Rangadó előtt a röplabdázók

Rangadó előtt a röplabdázók

2019. december 14. (szombat)

Kiemelkedően fontos bajnoki mérkőzés vár a Dunaferr SE röplabda csapatára a Debrecen ellen.

Fontos Dunaferr-siker

Fontos Dunaferr-siker

2019. december 13. (péntek)

Meggyőző játékkal aratott magabiztos, 6-1-es győzelmet Debrecenben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

2019. december 13. (péntek)

A Fejó-Therm kispályás labdarúgó csapata a második, míg a Karmacsi Autó a harmadik helyen fejezte be a székesfehérvári viadalt.

Három pontért utazik a Dunaferr

Három pontért utazik a Dunaferr

2019. december 13. (péntek)

Kőkeménynek ígérkező mérkőzés vár ma este a Dunaferr futsalosaira a DEAC otthonában.

Éremben bízva

Éremben bízva

2019. december 13. (péntek)

A világbajnokságon nyújtott teljesítménynél kiegyensúlyozottabb játékot és érmet remél az Európa-bajnokságon Bíró Attila, a magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya.