Megszakadt a jó sorozat

2019. november 3. (vasárnap) 8:15 - spigott

A Dunaferr ellen veszítette el első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában az éllovas Ködi Generál együttese.

Két mérkőzéssel fejeződött be mg pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának idei utolsó fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett találkozókon először a sereghajtó Szil-Ker Ablak, valamint a hatodik Solarwelt-Dunabiztos csapatai mérték össze egymással erejüket, s ahogy az várható is volt, utóbbi már az első félidőben igyekezett igazolni a papírformát, s három gólt szerezve lépett meg ellenfelétől. A fordulás után két gyors góllal sikerült felzárkóznia a sereghajtónak, ám a Dunabiztos újra tempót váltott, s végül simán, 7-3-ra nyernie, amivel feljött a tabella negyedik helyére.

Kép: DO-archív

A kilencedik forduló utolsó mérkőzésének legnagyobb kérdése az volt, hogy meg tudja-e őrizni hibátlan mérlegét az éllovas Ködi Generál, vagy a bajnokságot hullámzó teljesítménnyel kezdő Dunaferr meglepi Csehi Tamásékat. A meccs első gólját a Dunaferr szerezte, ám Farkas Viktor találatára még az első félidőben kettővel válaszolt a listavezető, mely sokáig, egészen a meccs hajrájáig őrizte is minimális előnyét. A 43. percben azonban Farkas Viktor újra betalált, s mivel erre már nem volt válasza a Ködi Generálnak, így a kiélezett, nagy csata végül 2-2-es döntetlennel ért véget.

Eredmények

Szil-Ker Ablak – Solarwelt-Dunabiztos 3-7 (0-3)
Ködi Generál Kft. – Dunaferr 2-2 (2-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Ködi Generál Kft. 22 pont, 2. Karmacsi Autó FC 18 pont, 3. SZP-Asztalos SE 16 pont, 4. Solarwelt-Dunabiztos 12 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 10 pont, 6. Dunaferr 10 pont, 7. Hardferr Bau Kft. 7 pont, 8. GBB Zrt. 2 pont, 9. Szil-Ker Ablak 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Dave Leger marad az Acélbikáknál

Dave Leger marad az Acélbikáknál

2020. május 25. (hétfő)

A 2020/2021-es szezonban is Dave Leger irányítja a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóit az Erste Ligában.

Az online verseny jól szolgálta a felkészülést

Az online verseny jól szolgálta a felkészülést

2020. május 24. (vasárnap)

Pozitív visszajelzéseket kaptak szülőktől és a gyermekektől is a Dunaferr SE tornászai a szövetség online versenye után.

Felmérték az utánpótlást

Felmérték az utánpótlást

2020. május 24. (vasárnap)

Egyéni indításos felmérést tartott szombaton Makrai Csaba. Az utánpótlás szövetségi kapitány a teljes ifjúsági keretet meghívta Szolnokra, ahol két óra alatt kétszer teljesítették a versenyzők az 5000 métert egyesben, időre.

Mindenkiben hisznek a Danubius KSE-nél

Mindenkiben hisznek a Danubius KSE-nél

2020. május 23. (szombat)

Fiatalok, idősebbek, a sportágat komolyan űzni vágyók és a játék öröméért játszók is megtalálhatják számításaikat a Danubius KSE tollaslabdázóinál.

További Eb-meccsekre pályázna az MLSZ

További Eb-meccsekre pályázna az MLSZ

2020. május 23. (szombat)

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) további Európa-bajnoki mérkőzésekre pályázna, amennyiben néhány házigazda visszamondaná a rendezést a jövő évi torna előtt.

Elhalasztották a rövidpályás úszó-világbajnokságot

Elhalasztották a rövidpályás úszó-világbajnokságot

2020. május 22. (péntek)

A tervezettnél egy évvel később, 2021. december 13. és 18. között rendezi meg a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) a soron következő rövidpályás úszó-világbajnokságot.

Osztályt váltanának az asztaliteniszezők

Osztályt váltanának az asztaliteniszezők

2020. május 22. (péntek)

Jó esetben két másodosztályú együttessel vehetne részt a következő bajnokságban a DUE DSE asztalitenisz szakosztálya.