Megszakadt a jó sorozat

2019. november 3. (vasárnap) 8:15 - spigott

A Dunaferr ellen veszítette el első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában az éllovas Ködi Generál együttese.

Két mérkőzéssel fejeződött be mg pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának idei utolsó fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett találkozókon először a sereghajtó Szil-Ker Ablak, valamint a hatodik Solarwelt-Dunabiztos csapatai mérték össze egymással erejüket, s ahogy az várható is volt, utóbbi már az első félidőben igyekezett igazolni a papírformát, s három gólt szerezve lépett meg ellenfelétől. A fordulás után két gyors góllal sikerült felzárkóznia a sereghajtónak, ám a Dunabiztos újra tempót váltott, s végül simán, 7-3-ra nyernie, amivel feljött a tabella negyedik helyére.

Kép: DO-archív

A kilencedik forduló utolsó mérkőzésének legnagyobb kérdése az volt, hogy meg tudja-e őrizni hibátlan mérlegét az éllovas Ködi Generál, vagy a bajnokságot hullámzó teljesítménnyel kezdő Dunaferr meglepi Csehi Tamásékat. A meccs első gólját a Dunaferr szerezte, ám Farkas Viktor találatára még az első félidőben kettővel válaszolt a listavezető, mely sokáig, egészen a meccs hajrájáig őrizte is minimális előnyét. A 43. percben azonban Farkas Viktor újra betalált, s mivel erre már nem volt válasza a Ködi Generálnak, így a kiélezett, nagy csata végül 2-2-es döntetlennel ért véget.

Eredmények

Szil-Ker Ablak – Solarwelt-Dunabiztos 3-7 (0-3)
Ködi Generál Kft. – Dunaferr 2-2 (2-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Ködi Generál Kft. 22 pont, 2. Karmacsi Autó FC 18 pont, 3. SZP-Asztalos SE 16 pont, 4. Solarwelt-Dunabiztos 12 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 10 pont, 6. Dunaferr 10 pont, 7. Hardferr Bau Kft. 7 pont, 8. GBB Zrt. 2 pont, 9. Szil-Ker Ablak 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Döntetlent játszott a Dunaferr

Döntetlent játszott a Dunaferr

2019. november 18. (hétfő)

A futsal NB I 10. fordulójában kétgólos hátrányból állt fel a Dunaferr DUE Dutrade FC csapata az Aramis otthonában, ám győznie így sem sikerült.

Rossi szerint a hozzáállás és az akarat dönt majd

Rossi szerint a hozzáállás és az akarat dönt majd

2019. november 18. (hétfő)

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a hozzáállás és az akarat dönt majd kedden a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn - a győztes válogatott kijut a jövő évi kontinensviadalra, amelynek egyik helyszíne a budapesti Puskás Aréna lesz.

Bravúros bronzérem Pécsről

Bravúros bronzérem Pécsről

2019. november 18. (hétfő)

A pályán és pályán kívül is volt feladata a dunaújvárosi tollaslabdázóknak a hétvégén megrendezett pécsi országos felnőtt ranglista versenyen.

Kemény meccs előtt a Dunaferr!

Kemény meccs előtt a Dunaferr!

2019. november 18. (hétfő)

Budaörsön kezdi meg a bajnoki alapszakasz második felének küzdelmeit ma este a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Fájdalmas hazai vereség

Fájdalmas hazai vereség

2019. november 17. (vasárnap)

Hiába vezetett még az első félidő után, kettős emberhátrányban, az utolsó percekben kapott góllal szenvedett vereséget a Dabastól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Dunaferr siker Szolnokon!

Dunaferr siker Szolnokon!

2019. november 17. (vasárnap)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapata idegenben kiváló játékkal 3-0 arányban győzte le a Szolnok együttesét. 

Fontos siker Csurgón

Fontos siker Csurgón

2019. november 17. (vasárnap)

Szinte végig vezetve aratott szoros győzelmet a Csurgó vendégeként lejátszott NB1/B-s felnőtt bajnokin a DKKA U19-es csapata.