Vereség Iváncsán

spigott - 2019. november 24. 17:18

Lőtt gól nélkül szenvedett vereséget Iváncsán a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának első "tavaszi" fordulójában.

A tabella harmadik helyén álló Iváncsa vendégeként folytatta az NB III-as pontvadászat küzdelmeit ma délután egy órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata. Mivel a két gárda szeptemberi meccsét a megyei rivális nyerte, így ezúttal is Domján Attila csapata számított esélyesebbnek, különösen úgy, hogy a mieink több játékosukat is nélkülözték a találkozón.

A mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, igazán komolyan egyik gárda sem tudta veszélyeztetni a másik kapuját. Ennek ellenére is vezetést tudott azonban szerezni a házigazda, ugyanis a 26. percben saját térfelén adta el a labdát együttesünk, majd a szélről középre rúgott játékszert a menteni igyekvő Kis Balázs a saját kapujába pöckölte, így a szünetre 1-0-s iváncsai előnnyel vonultak a felek. A második felvonásban igyekezett, küzdött a DPASE, de továbbra sem tudott fogást találni ellenfelén, így mikor a csereként beállt Killer beadásnak szánt lövése is utat talált a dunaújvárosi kapuba, eldőlt a mérkőzés (2-0). Hiába próbálkozott ugyanis bármivel együttesünk a hátralévő bő húsz percben, még szépítenie sem sikerült, így 2-0-s vereséget szenvedett, amivel visszacsúszott a bajnoki tabella hatodik helyére.

Kép: DO-archív

Lőrincz Emil vezetőedző: - Sajnos ma nem játszottunk jól, nagyon bosszantó, hogy olyan hibákat követünk el, amire a meccs előtt külön felhívjuk a figyelmet, az első gólt is egy ilyen után kaptuk. Talán két játékos nyújtott normális teljesítményt ma, ez pedig nyilvánvalóan nem elég, küzdöttünk, tettük a dolgunkat, de igazán komoly átütőerő nélkül, s bár ellenfelünk játékában sem volt benne igazán a gól, mi ajándékoztunk nekik végül kettőt is.

Iváncsa KSE – DPASE 2-0 (1-0)

Gólszerzők: Kis B. (öngól) a 26., Killer a 70. percben.

Iváncsa KSE: Prokop – Hujber (Pintér, 87.), Varga, Szauter (Killer, 67.), Fekecs, Aradi, Cseszneki (Nyúl, 89.), Vallejos, Pribék, Madarász, Domokos. Vezetőedző: Domján Attila.

DPASE: Pokorni – Kis, Busa (Bíró, 63.), Kovács (Reicheld, 63.), Dorogi, Horváth, Szepessy, Beszterczei (Tapiska, 74.), Puskás, Hompót, Barna. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.