Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

spigott - 2019. december 13. 16:39

A Fejó-Therm kispályás labdarúgó csapata a második, míg a Karmacsi Autó a harmadik helyen fejezte be a székesfehérvári viadalt.

Székesfehérváron, a Széna Téri Sportcsarnokban rendezték meg a közelmúltban a Fejér Megye Bajnoka elnevezésű kispályás labdarúgó tornát, melyen Székesfehérvár, valamint Dunaújváros legjobb kispályás csapatai vettek részt. A viadalt nem titkoltan hagyományteremtő céllal rendezte meg tavaly először a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság Kispályás bizottsága és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, hogy eldöntsék, kik alkotják a legjobb együttest a megyében.

Egy évvel ezelőtt a Karmacsi Autó FC gárdája hódította el az első helyet, s a címvédő ezúttal is ott volt a mezőnyben, melyben rajta kívül a Fejó-Therm Kft., illetve két székesfehérvári csapat, a Bádogos-Greco Patrol, valamint a Masterplast lépett pályára a minél szebb eredmény eléréséért. A körmérkőzéses rendszerű viadal idén is óriási csatákat hozott, s a verseny kiélezettségére jellemző, hogy csak egy mérkőzésen volt két gól a csapatok között, az összes többi találkozón egy találaton múlt a győztes kiléte.

Képek: facebook

Az első helyet végül a Bádogos gárdája szerezte meg, mely a Fejó-Therm és a Masterplast ellen is 1-0-ra nyert, míg a Karmacsit 2-0-ra győzte le, így kapott gól nélkül, hibátlan teljesítménnyel hódította el a megye legjobbjának járó kitüntető címet. A második helyen a Fejó-Therm végzett, megelőzve a végül bronzérmes Karmacsit, valamint a pont nélkül záró Masterplast együttesét.

A torna eredményei

Bádogos – Fejó-Therm 1-0
Karmacsi Autó – Masterplast 2-1
Masterplast – Bádogos 0-1
Fejó-Therm – Karmacsi Autó 2-1
Masterplast – Fejó-Therm 0-1
Bádogos – Karmacsi Autó 2-0

Végeredmény: 1. Bádogos-Greco Petrol, 2. Fejó-Therm Kft., 3. Karmacsi Autó FC, 4. Masterplast.

A torna álomcsapata: Vaszócsik Viktor (Fejó-Therm) – Gál Dániel (Bádogos), Kovács Krisztián (Bádogos), Aradi Csaba (Karmacsi), Salamon Miklós (Fejó-Therm), Salacz Zoltán (Masterplast). Csapatvezető: Horváth László (Bádogos).

(Szentimrey Tamás)

A rovat további hírei: Sport

Újabb nehéz próba előtt az Acélbikák

Újabb nehéz próba előtt az Acélbikák

2021. jan. 19.

Mély gödörből próbál kikapaszkodni a Gyergyói HK elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Hibátlanul zárta a csoportkört a DKKA

Hibátlanul zárta a csoportkört a DKKA

2021. jan. 18.

Hatodik meccsét is magabiztosan nyerte a Liga Kupa C csoportjában a DKKA női kézilabda csapata, mely 36-22-re győzte le a Tempo KSE-t a sportcsarnokban ma este.

Fájdalmas hazai vereség

Fájdalmas hazai vereség

2021. jan. 18.

Hiába lőtt kétszer annyit kapura a Fradi ellen, a fővárosiak juniorjai egy góllal legyőzték a Dunaújvárosi Acélbikák U21-es jégkorongozóit.

Dunaújvárosban készülnek a felnőtt válogatottak

Dunaújvárosban készülnek a felnőtt válogatottak

2021. jan. 18.

A Nyers László Sportcsarnokban készül a közeljövő megméretéseire a magyar felnőtt női és férfi ökölvívó válogatott.

Itthon zárják a csoportkört

Itthon zárják a csoportkört

2021. jan. 18.

Hibátlanul fejezné be a Liga Kupa csoportkörét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Győzelem gólrekorddal

Győzelem gólrekorddal

2021. jan. 18.

A magyar férfi kézilabda-válogatott 44-18-ra legyőzte Uruguay csapatát az egyiptomi világbajnokság csoportkörének második fordulójában vasárnap, ezzel biztosította továbbjutását a gízai A csoportból.

Egy pont jutott a DKSE-nek

Egy pont jutott a DKSE-nek

2021. jan. 17.

Kétszettes hátrányból még felállt és egyenlített, ám végül 3-2-es vereséget szenvedett a Kecskemét elleni hazai rangadón a DKSE röplabda csapata.