Sikerekben és eredményekben dúskáló, boldog új évet kíván a DO!

2019. december 31. (kedd) 14:07 - Öcaline

Egyelőre búcsúzunk, de persze egyúttal meg is ígérjük, hogy hamarosan visszatérünk: kalandos és örömteli esztendőn jutottunk túl, drága böngészők és aranyos mindenki, és most itt az ideje, hogy fejest ugorjunk a bóléba és a bő lébe – BÚÉK mindenkinek, tartsatok továbbra is velünk!

Ha nem történik valami meglepő és váratlan, akkor ez az idei esztendő utolsó posztja, és persze mi mást kívánhatnánk most: bízzunk továbbra is együtt abban, hogy a soron következő év is legalább annyira vidám, örömteli sikerekben dúskáló lesz, mint a most magunk mögött hagyott! 

Az ilyenkor szokásos szolgálati közlemény sem maradhat el: innentől mi is behúzzuk a féket, és bár terveink szerint egy rémkommandó erejéig feltűnünk a Városháza téren rendezendő óévbúcsúztatón – hogy vidám és vigyorgó arcokat vakuzzunk totálba! –, de előtte, utána, közben nagyokat kortyolunk a és kajálunk, közmondásosan vadul vetjük magunkat a nagybetűs Életbe, vagyis egy időre mellőzzük a harcot a munka frontján! Ha minden jól alakul, pontosan ez vár ránk az újév első napján is, azaz január 1-jén, szerdán csak akkor frissítünk, ha nagyon-nagyon muszáj. Újult erővel és ütős bulista galériával készülünk viszont január 2-án, csütörtökön – és akkor egyúttal már a normál üzemmódra is vált weblapunk gépezete.

És még egy apróság, félig ez is szolgálati közlemény, de félig meg diszkrét óhaj és szolid biztatás: a DO december elején új pályára állt, voltak és még lesznek is apróbb döccenők, de változatlanul feltett szándékunk, hogy visszaszerezzük a weboldal régi szép nimbuszát – nem titkoltan bizakodással várjuk a jövő évet, januárban újra kezdjük, tartsatok továbbra is velünk! Ez a kis rajzos kívánságcsokor vigyen előre mindenkit – tavaly ment nagyot a nagy közösségi oldalon, de úgy hiszem, szemernyit sem tompult az aktualitása!

Eredményekben és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk – szeretett városunknak is, nektek is, magunknak is; mindenkinek!

A rovat további hírei: Mozaik

Időjárás: tavaszias nyitány – aztán némi lehűlés

Időjárás: tavaszias nyitány – aztán némi lehűlés

2020. február 17. (hétfő)

Kellemes kezdetek után némi lehűlés várható a héten a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint. De az igazi, zord tél nem tér vissza – inkább kellemetlenül változékony időre készülhetünk.

Boldog Bálintot - szerelmes szívvel!

Boldog Bálintot - szerelmes szívvel!

2020. február 14. (péntek)

Libbenő lányok, negédes nők, aranyló asszonyok, sok-sok boldog órát és boldogító élményt kívánok!

Időjárás: veszélyes szélvihar térségünkben

Időjárás: veszélyes szélvihar térségünkben

2020. február 10. (hétfő)

Mozgalmas hetünk lesz a DO időjárási szakértőjének friss porgnózisa szerint – megérkezett térségünkbe a viharos szél. Egész héten erős légmozgásra, változékony időre készülhetünk, viszonylag magas hőmérsékleti értékekkel.

Vasmű úti fák: a Sisi ezüst hárs a befutó!

Vasmű úti fák: a Sisi ezüst hárs a befutó!

2020. február 03. (hétfő)

Miközben a Vasmű úton folytatódik a kivágott platánsor gyökereinek eltávolítása, a szakemberek javaslata után a városlakók szavazhattak, milyen fajjal népesítsék be a területet. Lezárult a voks – a Sisi ezüst hársra esett a választás!

Időjárás: tiszta tavaszból igazi tél!

Időjárás: tiszta tavaszból igazi tél!

2020. február 03. (hétfő)

A március végét idéző napok után visszatámad Tél tábornok a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint. A hét végén változékony, többször újra napos idő várható.

Nyitott hulladékudvar – a tisztább városért!

Nyitott hulladékudvar – a tisztább városért!

2020. január 31. (péntek)

A városlakók előtt is nyitott a Szelektív Hulladékgyűjtő Udvar – a Budai Nagy Antal úti bázisra várják a lakossági hulladékot is. Helyszínbejárás, nyitva tartási rend és még egy raklap infó a hajtás után.

DS Híradó: mentés, tárlat és rock a kínálatban

DS Híradó: mentés, tárlat és rock a kínálatban

2020. január 29. (szerda)

Rosszullét után mentés a daruból, tárlat és darts, meg persze az MTV CityRocks 2020 kavalkádja - aktualitások és érdekességek a DSTV Híradó tegnapi adásából. Mutatom máris!