Volánbusz: változott a menetrend

2019. december 16. (hétfő) 11:53 - Öcaline

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint december 15-től változott a menetrendek – az országos merítésből kitűnik, hogy a módosítás több dunaújvárosi viszonylatot is érint! Példatár és hasznos link a hajtás után!

Több soron is változott a menetrend a Volánbusz Zrt. honlapunkhoz eljuttatott összegzése szerint – az új menetrend  december 15-én, azaz tegnap lépett életbe, a módosítások több dunaújvárosi járatot is érintenek. Így például az autóbusz-állomásról Székesfehérvárra közlekedő 17.10-es autóbusz az eddigiekhez mérten 10 perccel később, 17.20-kor indul. Munkanapokon 6.50-kor új járat indul Dunaföldvárról városunkba, de megszűnik a tanítási napokon és munkanapokon 5.38-kor, 13.00-kor, 14.00-kor a Béke térről Dunaföldvárra, valamint 6.05-kor, 13.30-kor és 14.35-kor Dunaföldvárról Dunaújvárosba közlekedő járat. A Dunaújvárosból Dunaföldváron és Bölcskén át Paksra tartó  autóbuszvonalon közlekedő valamennyi járat módosított menetrend szerint közlekedik, de módosítással számolhatnak többek között a Siófokra, Mélykútra és Nagykarácsonyba utazók is.

Indulás előtt mindenképpen érdemes tájékozódni – a tételes utastájékoztató lista a Volánbusz összegzésében érhető el az alábbi linken!

Volánbusz Zrt. – menetrend-változások (katt) >> 

(Képünk illusztráció!)

A rovat további hírei: Mozaik

Időjárás: változékony idővel köszönt ránk a nyár

Időjárás: változékony idővel köszönt ránk a nyár

2020. június 02. (kedd)

Felhős, csapadékos és szeles, az évszakhoz mérten hűvös idő várható a hét első napjaiban a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint. A hét végére már mutat valamit magából a nyár!

Új frontot nyitunk a gasztró vonalon!

Új frontot nyitunk a gasztró vonalon!

2020. május 30. (szombat)

Elhatározott célja műhelyünknek, hogy egy-egy tematikus összeállítással is kedveskedjünk olvasóinknak. Enni jó, a minőségi koszt hívei vagyunk, ezért is jelentjük örömmel, hogy mostantól megjelennek nálunk a Terítéken Dunaújváros és környéke csoport remekei!

Véradás: több helyszín, több alkalom

Véradás: több helyszín, több alkalom

2020. május 30. (szombat)

Nem könnyű, de lépést szeretnének tartani a nyár elején szokásos növekvő vérigénnyel, mondta Feth Katalin, a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezetének vezetője. Egyre több helyszínen egyre több alkalmat szerveztek; hajtás után a teljes havi donortoborzó!

Pünkösd ünnepére készülnek

Pünkösd ünnepére készülnek

2020. május 29. (péntek)

"Az Úr lelke betölté a földkerekséget" – a több hetes húsvéti idő végén, tavasz és nyár határán a változó időpontú pünkösd főünnepe vezet át a több hónapos évközbe. Szeretetvallás a hajtás után.

Ha pünkösd, hát királyság – Révbérpusztán!

Ha pünkösd, hát királyság – Révbérpusztán!

2020. május 26. (kedd)

Idén is megszervezi térségi viszonylatban is egyedülálló pünkösdi programját Solt mellett a Révbérpusztai Lovascentrum – ráadásul ezúttal a szokásostól eltérően nem két, hanem három napon keresztül várják majd a vendégeket!

A vírus ingatlanpiacot is lefertőzte

A vírus ingatlanpiacot is lefertőzte

2020. május 26. (kedd)

A hazai ingatlanpiac egészére kiterjednek a koronavírus okozta hatások. Egyelőre még nem nagyon érezhetők a következmények ebben az ágazatban, az viszont látszik, hogy az árak korábbi éveket jellemző emelkedő tendenciája véget ért – legalábbis egy időre. Ingatlannet, elemzés, a fókuszban Dunaújvárossal.

Időjárás: esős, szeles idővel búcsúzik a tavasz

Időjárás: esős, szeles idővel búcsúzik a tavasz

2020. május 25. (hétfő)

Minden szempontból mozgalmas, csapadékos és szeles periódus áll előttünk a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – esővel, a szokottnál hűvösebb idővel mond térségünknek a naptári tavasz.