A liga egyik legjobbja érkezik

2020. január 27. (hétfő) 17:32 - spigott

Rendkívül nehéz hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára kedden este a Csíkszereda ellen.

Nem sokat pihenhet a Debrecen elleni vasárnapi 3-2-es vereség után a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely kedden este hat órától újabb mérkőzést játszik az Erste Liga felsőházában. David Leger tanítványaira ráadásul egy rettentően erős ellenfél vár, ugyanis az alapszakaszt megnyerő Csíkszereda látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba. Az erdélyiek kimagaslóan szerepeltek a sorozat első szakaszában, komoly előnnyel végeztek az élen, ám a felsőházi küzdelmeket finoman szólva sem kezdték jól, hiszen előbb a Brassó, majd a Ferencváros győzte le őket hazai környezetben, így jelenleg "csak" a harmadik helyen állnak a tabellán. Éppen ezért lesz rendkívül fontos a Csíkszereda számára a mieink elleni holnapi összecsapás, mert egy újabb vereség esetén már az Acélbikák is megelőznék Jason Morgan együttesét, s ezt mindenképpen el szeretnék kerülni Becze Tihamérék.

Képek: DO-archív

A dunaújvárosi jégkorongozók felemásan kezdték a felsőházi küzdelmeket, hiszen a DEAC elleni 3-1-es hazai sikert követően hiába vezettek Debrecenben még az 50. percben is, a hajrában két gólt kapva szenvedtek vereséget, így nem sikerült meglépniük vetélytársuktól, mely egy pontra csökkentette hátrányát az Acélbikákkal szemben. A DAB és a Csíkszereda eddig négy alkalommal találkozott egymással az idei szezonban, s ugyan az első három mérkőzést egyaránt az erdélyiek nyerték, a két gárda legutolsó, dunaújvárosi fellépésén már a Bikák bizonyultak jobbnak. Az biztos, hogy az újabb sikerhez a játék minden elemében a maximumot kell nyújtania a Leger-csapatnak, melyből a sérült Zanoski, valamint a betegséggel bajlódó Azari játéka is kérdéses a holnap esti rangadón.

A rovat további hírei: Sport

Újpesti továbbjutás

Újpesti továbbjutás

2020. február 27. (csütörtök)

Az Újpest elleni negyeddöntős párharc negyedik felvonásán is vereséget szenvedett, így a reméltnél korábban fejezte be a szezont a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Újabb támogató állt a DKKA mellé

Újabb támogató állt a DKKA mellé

2020. február 27. (csütörtök)

Az év végéig szóló megállapodást írt alá a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a Darusín Kft.-vel.

Remek győzelem az ETO ellen

Remek győzelem az ETO ellen

2020. február 27. (csütörtök)

Sokáig vezetett, majd nagyot hajrázott és parádés győzelmet aratott a győriek elleni felnőtt NB I/B-s mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es csapata.

A továbbjutás küszöbén az Újpest

A továbbjutás küszöbén az Újpest

2020. február 26. (szerda)

A negyeddöntős párharc harmadik meccsén is kikapott a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, így az UTE egy győzelemre került a továbbjutástól.

Könnyed siker a megyei rangadón

Könnyed siker a megyei rangadón

2020. február 26. (szerda)

Végig remekül játszva győzte le 3-0-ra a MÁV Előrét a Dunaferr SE röplabda csapata a két gárda dunaújvárosi bajnokiján.

Megyei rangadó előtt

Megyei rangadó előtt

2020. február 26. (szerda)

A MÁV Előre elleni hazai mérkőzéssel folytatja az NB I Liga alapszakasz második körének küzdelmeit ma este a Dunaferr SE röplabda csapata.

Bő keret a selejtezőre

Bő keret a selejtezőre

2020. február 26. (szerda)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia jobbszélsője, Grosch Vivien is bekerült az olimpiai selejtezőre készülő magyar női kézilabda válogatott bő keretébe.