Itthon javíthat a DAB

2020. január 15. (szerda) 9:00 - spigott

A harmadik helyezett Brassó ellen fejezi be az Erste Liga alapszakaszát ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Fájdalmas vereséget szenvedett az Erste Liga hétfői találkozóján a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata a Hokiklub Budapest otthonában, amivel az már biztosan eldőlt, hogy együttesünk nem végezhet a negyedik helynél jobb pozícióban a sorozat alapszakaszának végén. Mivel a Debrecen tegnap este 4-1-re kikapott a Gyergyói HK vendégeként, ezért a negyedik hely megszerzésére még maradt némi esély, ám ehhez egy újabb debreceni botlás mellett az is kell, hogy jégkorongozóink ma este hat órától legyőzzék hazai pályán a Brassó gárdáját.

Képek: DO-archív

Ez azonban finoman szólva sem ígérkezik egyszerű feladatnak, mert Acélbikáink ma esti vetélytársa remek csapatot alkot, mely nem véletlenül áll a tabella harmadik helyén. A ponterős légiósokkal felálló vendégek ellen ráadásul nem is igazán megy a mieinknek az idei szezonban, ugyanis a két gárda eddigi három meccsét rendre Julius Pénzes gárdája nyerte. A Hokiklub elleni csalódást keltő játék és vereség miatt azonban muszáj lesz ma estére összekapnia magát együttesünknek, nemcsak azért, hogy feledtesse a hétfői meccs rossz emlékét, hanem azért is, hogy egy esetleges győzelemmel maradjon esélye arra, hogy legalább egy bónuszponttal vágjon neki a felsőházi küzdelmeknek.

A rovat további hírei: Sport

Győzelemre tör a Kohász

Győzelemre tör a Kohász

2020. január 24. (péntek)

Nehéz meccs vár a DKKA csapatára ma este is, ám kézilabdázóink győzelmet remélnek a tabella utolsó előtti helyezettje ellen.

Egy álommal kevesebb

Egy álommal kevesebb

2020. január 23. (csütörtök)

Hiába hajrázott óriásit, végül egygólos, 11-10-es vereséget szenvedett a spanyolok elleni Európa-bajnoki elődöntőben a magyar női vízilabda válogatott.

Ünnep együtt – a legjobbak között

Ünnep együtt – a legjobbak között

2020. január 23. (csütörtök)

A Speciális Olimpia múlt márciusi világjátékán aratott kolosszális siker után az Év Sportolója Díjra jelölték kategóriájukban Latinovics Líviát és Juhász Szebasztiánt – a két dunaújvárosi tornász edzőjük, Salamonné Szabó Éva kíséretében vehetett részt az Év Sportolója Gálán a Nemzeti Színházban múlt csütörtökön. Örök emlék, nem vitás!

Legyen jövőkép az akadémián

Legyen jövőkép az akadémián

2020. január 23. (csütörtök)

Terjedelmes interjúban foglalkozik a DKKA körüli helyzettel az akadémia honlapján Mátyás Gábor ügyvezető. Betűhív közlés!

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.