Emberölési kísérlet miatt nyomoztak!

2020. február 22. (szombat) 8:09 - doszerk

A Fejér megyei nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát, amelyet egy újszentmargiti férfival szemben folytattak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított egy 40 éves férfival szemben, aki a nyomozás adatai szerint 2019. szeptember 8-án este Dunaújvárosban, egy lépcsőház előterében szóváltásba keveredett barátnőjével, akit egy nála lévő összetört sörösüvegcsonkkal megsebesített. Ezt követően dulakodni kezdtek, melynek során mindketten a földre kerültek, a sértettnek azonban sikerült kiszabadulnia a bántalmazó kezei közül, és elmenekült. A támadásban megsérült nő elmondta, aznap reggel közölte a férfival, hogy szakít vele, aki ebbe nem akart belenyugodni, a nap folyamán többször zaklatta őt telefonon, végül a bántalmazás közben az életének kioltásával fenyegette meg.

Képek forrása: police.hu

A bejelentést követően a rendőrök egy órán belül elfogták B. Győzőt, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a Székesfehérvári Járásbíróság 2019. szeptember 11-én elrendelt. Az emberölés bűntettének kísérlete miatt folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták a Fejér Megyei Főügyészségnek, derült ki a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolójából.

A rovat további hírei: Sziréna

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2020. április 01. (szerda)

Egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét a dunaújvárosi rendőrök.

Laptopot lopott!

Laptopot lopott!

2020. március 31. (kedd)

Folyamatban lévő bűnügyben történt előállítás és közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek tegnap a dunaújvárosi rendőrök.

Nyitás előtt járt az üzletben

Nyitás előtt járt az üzletben

2020. március 29. (vasárnap)

A lopás elkövetőjét a dunaújvárosi rendőrök alig fél nap alatt fogták el otthonában.

Árokba hajtott egy autó a 6-os főúton

Árokba hajtott egy autó a 6-os főúton

2020. március 26. (csütörtök)

Rácalmás közelében történt balesethez riasztották kora délután a tűzoltókat.

Rendőrség: egy elfogás, egy segítség

Rendőrség: egy elfogás, egy segítség

2020. március 25. (szerda)

Elzárás letöltésének elmulasztása miatt csíptek el a rendőrök egy kisapostagi férfit a városban tegnap, és egy segítségnyújtás is akadt a merítésben. Hírcsokor.

Baleset a hóban – egy sérülttel

Baleset a hóban – egy sérülttel

2020. március 24. (kedd)

Dunaújvárosi sofőr okozott balesetet a 61-es főúton Előszállás külterületén hétfőn kora délután. Egy forgalmi okból várakozó autónak ütközött a Seat, amelynek utasa meg is sérült a balesetben. 

Nagy segítség a mentősöknek

Nagy segítség a mentősöknek

2020. március 21. (szombat)

Három ózongenerátorral gazdagodott az Országos Mentőszolgálat Dunaújvárosi Mentőállomása.