Jó kezdésben bízik a Dunaferr

2020. február 28. (péntek) 9:00 - spigott

A Kecskemét elleni hazai mérkőzéssel vág neki az alsóházi küzdelmeknek ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Új sorozat kezdődik a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata számára, mely ma este hét órától a Kecskemét gárdáját látja vendégül bajnokság alsóházának első fordulójában. Mivel a mieink a hatodik helyen végeztek az alapszakaszban, így kedvező helyzetből, ha bónuszponttal vághatnak neki a pontvadászat második körének, ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy hátra is dőlhet együttesünk, s ahhoz, hogy ne kelljen a kieséstől félnie, muszáj győzelmeket szereznie az alsóházban is.

Az első siker megszerzésében az a Kecskemét próbálja útját állni futsalosainknak, mely az alapszakaszt az utolsó, tizedik helyen fejezte be úgy, hogy tizennyolc lejátszott mérkőzéséből mindössze hármat nyert meg, s egy döntetlen mellett tizennégy alkalommal szenvedett vereséget.

Képek: DO-archív

A mieink két alkalommal mérték össze erejüket mai vetélytársukkal az alapszakaszban, s előbb egy igen sima 5-2-es sikernek örülhettek, Kecskeméten viszont nagyon meg kellett szenvedniük a győzelemért, s a januári 2-1-es meccsből kiindulva, ma sem vár könnyű feladat Fehér Zsolt együttesére. A Dunaferr szakvezetője is tisztában van azzal, hogy nehéz meccs vár együttesére, ám ezzel együtt is bízik abban, hogy itthon tartják a három bajnoki pontot.

"Új időszámítás következik, amibe nem férnek bele azok a hibák, amiket az alapszakaszban elkövetünk. Végig koncentráltaknak kell lennünk hisz az ellenfelünk kiváló szerb játékosokkal erősítette meg keretét a rájátszásra. Nyerni akarunk és fogunk is!" – fogalmazott a szakember a ma este hét órakor kezdődő mérkőzés előtt, melyre természetesen sok szeretettel várják drukkereiket a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A rovat további hírei: Sport

Három héten belül döntenek az új időpontról

Három héten belül döntenek az új időpontról

2020. március 28. (szombat)

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) várhatóan három héten belül dönt a jövő évre halasztott tokiói ötkarikás játékok pontos dátumáról.

Halasztott az EHF is

Halasztott az EHF is

2020. március 28. (szombat)

Az Európai Kézilabda Szövetség közzétette a koronavírus-járvány miatt hozott, Eb- és vb-selejtezőkkel, valamint az európai kupamérkőzésekkel és versenyekkel kapcsolatos döntéseit.

MOB: az olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették

MOB: az olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették

2020. március 27. (péntek)

A tokiói olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették - mondta Kulcsár Krisztián, a szervezet elnöke és Vékássy Bálint főtitkár a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) által készített videóban, amelyben a sportvezetők a magyar sajtó kérdéseire válaszoltak az idei ötkarikás játékok halasztását követően. A MOB a koronavírus-járvány miatt, az újságírók egészségének megóvását is szem előtt tartva döntött az interjú ezen formája mellett.

Szövetségi támogatás

Szövetségi támogatás

2020. március 27. (péntek)

A Fejér Megyei Kézilabda Szövetség is segíti a kórházunkat a koronavírus-járvány elleni védekezésben.

Dolgoznak tovább a kenusok

Dolgoznak tovább a kenusok

2020. március 26. (csütörtök)

Jó döntésnek tartja a tokiói ötkarikás játékok 2021-re halasztását Pető Zsolt, a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának elnöke.

Várakozó állásponton

Várakozó állásponton

2020. március 26. (csütörtök)

Egyelőre leálltak a munkával, s reménykedve várják a javuló híreket a Dunaferr SE tornászai.

A túlélés az elsődleges cél!

A túlélés az elsődleges cél!

2020. március 25. (szerda)

Az egyesület ügyvezető elnöke szerint komoly kompromisszumokat kell kötniük azért, hogy a Dunaferr SE átvészelje a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet.