Kezdődik a rájátszás!

spigott - 2020. február 22. 8:34

Hazai környezetben vág neki az Újpest elleni negyeddöntőnek ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Nem sokat készülhetett együttesünk a csütörtöki választást követően, ugyanis ma este hat órától már meg is kezdik szereplésüket Acélbikáink az Erste Liga rájátszásában. Mint az ismert már, David Leger tanítványai az Újpest gárdája ellen húznak korcsolyát a sorozat negyeddöntőjében, s a négy nyert mérkőzésig tartó párharc első két találkozóját most hétvégén, szombaton este hattól és vasárnap délután öttől rendezik meg a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. A szezon legfontosabb találkozói előtt természetesen bizakodóak a mieink, bár azzal is tisztában van mindenki, hogy hiába végzett az Újpest a középszakasz hetedik helyén, egy rendkívül kemény sorozat vár csapatunkra.

A két gárda az idei szezonban négy alkalommal találkozott egymással, s bár ezeken a mérkőzéseken két-két győzelemnek örülhettek a csapatok, rendre az idegenben játszó vitte el a pontokat vetélytársa otthonából. Ezt a sormintát természetesen már a mai meccsen szeretnék megszakítani Acélbikáink, akik az utóbbi időben remek formát mutattak hazai pályán, ugyanis a felsőházban senki nem tudott pontot szerezni a Dunaújvárosi Jégcsarnokban, s a cél ezúttal is az lesz, hogy vezetést szerezzenek a párharcban.

Képek: DO-archív

Mely a szokásoknak megfelelően ezúttal is négy nyert mérkőzésig tart, s amennyiben a rendes játékidő döntetlennel ér véget, úgy egész harmados hosszabbítással folytatódik a játék négy-négy mezőnyjátékossal, egészen addig, míg valamelyik gárda meg nem szerzi a győztes találatot. Fontos információ még az újpesti szurkolók részére, hogy a rájátszás dunaújvárosi mérkőzésein a vendég állójegyes szurkolók a szokásostól eltérően nem az egyes, hanem a négyes kapun tudnak bejutni, ami a jégcsarnok Dunaújvárosi Sportcsarnok felöli oldalán található. Az online ülőjeggyel rendelkezők viszont a szokásos helyen, az egyeses kapun juthatnak be a pályára.

A Dunaújvárosi Acélbikák programja a rájátszás első körében

2020. 02. 22. 18:00 DAB - UTE
2020. 02. 23. 17:00 DAB - UTE
2020. 02. 26. 18:00 UTE - DAB
2020. 02. 27. 18:00 UTE - DAB
2020. 03. 01. 17:00 DAB - UTE (amennyiben szükséges)
2020. 03. 03. 18:00 UTE - DAB (amennyiben szükséges)
2020. 03. 05. 18:00 DAB - UTE (amennyiben szükséges)

Az Erste Liga negyeddöntőinek további párosítása

FTC-Telekom – Fehérvári Titánok
Corona Brasov – Gyergyói HK
DEAC – SC Csíkszereda

A rovat további hírei: Sport

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2024. már. 17.

Hiába hajrázott nagyot, egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros elleni fővárosi bajnokin a DFVE női vízilabda csapata.

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. már. 16.

A bennmaradás szempontjából nagyon fontos találkozó vár a Dunaújváros FC labdarúgóira a Szekszárd otthonában vasárnap délután kettő órától.