Dunaújváros Hetilap

Korlátozott ügyfélfogadás a Járási Hivatalban

2020. március 28. (szombat) 13:08 - doszerk

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Foglalkoztatási Osztály is korlátozza ügyfélfogadását, így ügyintézésre elektronikusan vagy postai úton, személyesen pedig csak és kizárólag telefonon, előzetesen egyeztetett, és lefoglalt időpontban van lehetőség.

Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatalának közleményéből kiderült, hogy a nyilvántartásba vételhez és ellátási kérelemhez szükséges dokumentumokkal kapcsolatosan a Foglalkoztatási Osztály az alábbiakra kéri ügyfeleit:

Az ügyfélkapuval rendelkező lakosok (a csatolt mellékletben található segédlet alapján), álláskeresési regisztrációjukat elektronikusan intézzék, és online juttassák vissza a kitöltött kérelemcsomagot, valamint a szükséges dokumentumokat

Az ügyfélkapuval nem rendelkezők pedig a kérelemcsomagot kitöltve, a szükséges dokumentumokat csatolva, elektronikus módon küldjék a foglalkoztatas.dunaujvaros@fejer.gov.hu e-mail címre

Abban az esetben, ha a fentebb említett két feltétel közül egyikre sincs lehetőségük, a Városháza tér 2. B. épület földszintjén személyesen átveszik az ügyfelektől a kérelemcsomagokat az alábbi időpontokban:

- Hétfő: 08:00 – 12:00

- Szerda: 08:00 – 12:00

- Csütörtök: 08:00- 12:00

Továbbá felhívták a figyelmet arra, hogy az ügyfelek minden esetben tüntessék fel elérhetőségüket és telefonszámukat a további kapcsolatfelvétel céljából!

segedlet_eugyintezeshez_jo.docx

nyilvantartas_kerelem.doc

2019_ellatas_kerelem.doc

adonyilatkozat.doc

adatvedelmi_nyilatkozat.doc

regisztraciohoz_szukseges_dokumentumok.docx

reg_dok_202003231410.pdf

A rovat további hírei: Közélet

„… élhető városba jobb buszközlekedést”

„… élhető városba jobb buszközlekedést”

2020. szeptember 30. (szerda)

A városi buszközlekedés átalakításáról tartott tájékoztatót Tóth Kálmán a keddi közgyűlést követően a Városházán; a feladatot önkormányzati színtéren koordináló képviselő a fejlesztések céljai mellett a téma kapcsán összeállított online kérdőív kitöltésére buzdította a városlakókat.

DSTV: a lomtalanításról – számokban

DSTV: a lomtalanításról – számokban

2020. szeptember 30. (szerda)

Összesen több mint négyszáz köbméternyi, mintegy huszonhét tonnának megfelelő hulladék gyűlt össze a Római városrészben tartott lomtalanításon hétvégén. Erről sajtótájékoztatón számolt be Mezei Zsolt, Dunaújváros általános hatáskörű alpolgármestere. Az eseményen elhangzott: a kezdeményezés ezen a hétvégén is folytatódik, ezúttal a Béke városrészben. Hangkép.

DKIK: "Csak együtt lehetünk eredményesek!"

DKIK: "Csak együtt lehetünk eredményesek!"

2020. szeptember 29. (kedd)

Nagy többséggel választották újra a közelmúltban szervezett tisztújítás során, újabb ciklusra kapott bizalmat a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elnöki teendőinek ellátására Králik Gyula. Az elmúlt időszak eredményei mellett a (közel)jövő terveiről is nyilatkozott. Interjú.

Tizenegy napirendről döntöttek délelőtt a Városházán

Tizenegy napirendről döntöttek délelőtt a Városházán

2020. szeptember 29. (kedd)

Rendkívüli közgyűlést tartott Dunaújváros Önkormányzata szeptember 29-én, kedden a Városháza "C" szárnyában. Az eseményen tizenegy napirendi pontban szavaztak a döntéshozók, melyek többek között: az élményfürdőt, valamint a kézilabda csapatot is érintették.

Hulladékgyűjtés: így is, úgy is, volt is, lesz is (galériával és videóval)

Hulladékgyűjtés: így is, úgy is, volt is, lesz is (galériával és videóval)

2020. szeptember 29. (kedd)

Sikeresen debütált az új lomtalanítási szisztéma a Római városrészben a hét végén, a folytatásban komoly sorozatra készülnek: a lomtalanítás a Béke városrészben folytatódik, az elektronikai és fémhulladék gyűjtésére három napon öt városrészben, összesen hét helyszínen nyílik lehetőség.

Reform az autóbusz-közlekedésben

Reform az autóbusz-közlekedésben

2020. szeptember 28. (hétfő)

A helyi autóbusz-közlekedés fejlesztéséről, annak tervezett változtatásairól döntött Dunaújváros önkormányzatának közgyűlése. A képviselők a Volánbusz helyi szervezetével egyeztetve dolgoznak azon, hogy a városlakók számára kedvezőbb szolgáltatást biztosítsanak a tömegközlekedésben.

Megeredtek, egészségesek a korábban elültetett fák

Megeredtek, egészségesek a korábban elültetett fák

2020. szeptember 28. (hétfő)

Folytatódik a korábban megígért faültetés a Vasmű úton. Az eredetileg tavaszra tervezett ültetést a rendezetlen közműhelyzet miatt kellett őszre halasztani.