Végül biztos siker

spigott - 2020. március 7. 18:48

Kétszer is hátrányba került, ám így is sima győzelemmel zárta az alsóházi küzdelmeket az Angels JJSE női jégkorong csapata az U25-ös bajnokságban.

A középszakasz alsóházának utolsó mérkőzését játszotta pénteken este az Angels női jégkorong csapata az U25-ös bajnokságban. Győri Tamás együttese a DVTK Jegesmedvék gárdáját látta vendégül a jégcsarnokban, s mivel a két gárda miskolci találkozóján a mieink 2-1-es sikert arattak, így hazai pályán sem lehetett más céljuk, csak a győzelem megszerzése. Ezzel együtt a vendégek szerezték meg a vezetést a 14. percben, ám Kováts Andrea révén még ebben a harmadban sikerült egalizálnia az Angyaloknak (1-1). A második húsz percet is a miskolciak kezdték jobban, s Balog Réka találatával ismét magukhoz ragadták az előnyt, de ennek is csak négy percig örülhettek, mert Olajos Réka gólja után újra egált mutatott az eredményjelző (2-2).

Képek: DO-archív

Ez felvonás már egyértelmű dunaújvárosi fölényt hozott, s ez nemcsak a játékképében, hanem az eredmény alakulásában is megmutatkozott. A 33. percben Jakab Flóra már az Angels gárdáját juttatta előnyhöz, majd szűk egy perccel később Maricsek Sára is mattolta a miskolci hálóőrt, így a záró etap előtt már kétfás vezetésnek örülhettek a mieink (4-2). Az utolsó harmad nyolcadik percében Herku Mónika növelte tovább az Angels előnyét, s innen már nem volt visszaút a vendégeknek, akik hiába találtak be a mérkőzés utolsó másodpercében, a mieink végül biztosan tartottak itthon a három pontot (5-3).

Ez egyben azt is jelentette, hogy az Angels gárdája a második helyen zárta az alsóházi küzdelmeket, így a KSI elleni helyosztón a hetedik helyért lépnek majd pályára egy később meghatározott időpontban.

Angels JJSE – DVTK Jegesmedvék 5-3 (1-1, 3-1, 1-1)

Az Angels JJSE gólszerzői: Kováts, Olajos, Jakab, Maricsek, Herku

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.