Csoportos garázdaság a Petőfi utcában – lövöldözéssel

2020. május 6. (szerda) 19:06 - Öcaline

Fegyverhasználatig fajult egy nézeteltérés a Petőfi Sándor utcában tegnap este, értesült több megbízható forrásból a DO. A rendőrség megerősítette a csoportos garázdaság hírét, de a nyomozás érdekeire tekintettel nem közölt részleteket a történtekről.

Lövöldözés helyszíne volt a Petőfi utca tegnap este, értesült több megbízható forrásból honlapunk. Nem megerősített információink szerint egy korábbról eredeztethető "üzleti vita" fajult fegyverhasználatig, értesüléseink szerint egy autóra adtak le több lövést este negyed tíz körül a Pentele városrészi utcában. Bár akadt olyan forrás, aki személyi sérülésről is beszámolt, többen cáfolták ezt – egy forrásunk ugyanakkor hozzátette, "csodával határos", hogy nem járt komolyabb következményekkel az eset.
A nem mindennapi  esemény részleteiről természetesen érdeklődtünk a megyei főkapitányság sajtószolgálatánál is, ahol elektronikus úton történt megkeresésünkre az alábbi válasz érkezett: "a hivatkozott, május 5-én este Dunaújvárosban, a Petőfi Sándor utcában történt eset kapcsán– feljelentés alapján – a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A bűncselekmény kapcsán senki nem sérült meg. Az eset körülményeinek vizsgálata folyamatban van, ezért a nyomozás érdekeire tekintettel nem kívánunk további felvilágosítást adni."

A vizsgálat lezárultával várjuk a részletes összegzést – természetesen amint megérkezik, közöljük. A lényeg: bármilyen mendemonda is terjed, a bűncselekmény során nem történt személyi sérülés!

(Képünk illusztráció)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Gázszivárgás Rácalmáson!

Gázszivárgás Rácalmáson!

2020. június 03. (szerda)

Egy lakossági gázvezeték elvágása miatt összesen tizenkét embernek kellett ideiglenesen elhagynia otthonát 19 óra után néhány perccel.

Ittasan okozott balesetet

Ittasan okozott balesetet

2020. június 01. (hétfő)

Ittasan vezetve okozott balesetet egy 45 éves dunaújvárosi nő Baracs külterületén.

Rendőrség: újra feltűntek az "unokázós" csalók!

Rendőrség: újra feltűntek az "unokázós" csalók!

2020. május 28. (csütörtök)

Dunaújvárosból és a megyeszékhelyről is több bejelentés érkezett az elmúlt hetekben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint csalók idős embereket próbáltak meg tévedésbe ejteni. A rendőrök akcióba lendültek, pláne akkor, amikor kiderült, hogy a csalók egy alkalommal sikerrel is jártak.

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

2020. május 28. (csütörtök)

Hétszáz millió forint összértékű támogatást oszthat szét a katasztrófavédelem a Magyarországon működő önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezetek között idén – a térség összes pályázó alakulata részesül a támogatásból, értesült lapunk.

Brutális baleset volt a tegnap délutáni – itt az összes fontos részlet (extra képtárral)

Brutális baleset volt a tegnap délutáni – itt az összes fontos részlet (extra képtárral)

2020. május 27. (szerda)

A gyorshírt már közöltük, most a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának jóvoltából részletesebb tájékoztatással szolgálhatunk a Nagyvenyim határában történt balesetről. Brutális képekkel kiegészítve!

Frontális karambol Mezőfalva és Nagyvenyim között

Frontális karambol Mezőfalva és Nagyvenyim között

2020. május 26. (kedd)

A tűzoltóknak három embert kellett kiszabadítaniuk a kocsikból.

Volt dolguk a tűzoltóknak!

Volt dolguk a tűzoltóknak!

2020. május 26. (kedd)

Az erős szélben kidőlt fák, lehasadt ágak miatt nyolc alkalommal riasztották Fejér megye tűzoltóit a napokban.