Fehér Zsolt távozik

2020. május 18. (hétfő) 8:46 - doszerk

Veszprémben folytatja pályafutását Fehér Zsolt, a Dunaferr DUE Dutrade FC csapatának vezetőedzője.

Kép: DO-archív

Közösségi oldalán jelentette be a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, hogy távozik a klubtól felnőtt csapatunk vezetőedzője, Fehér Zsolt, aki úgy döntött, hogy a következő szezont már a Veszprém kispadján kezdi meg. Mint az a Dunaferr DUE Dutrade FC csapatának közleményéből kiderült, a klub vezetői már megkezdték a tárgyalásokat a szakember utódjáról.

A kitűnő szakember az alábbi, a klub közösségi oldalán megjelent interjúval búcsúzott el Dunaújvárostól.

- Melyek voltak a legnagyobb csaták?
- A Haladás elleni ezüstmérkőzést mondanám annak, amelyen a vendégek 0-1 re vezettek a szünetben, de mi mégis képesek voltunk megfordítani a mérkőzést és ezzel a klub eddigi történelmének legnagyobb sikerét elérve a 2. helyen zártuk a bajnokságot! Emellett is szívesen emlékszem vissza a Berettyó, vagy a Győr ellen vívott kiélezett csatákra is! Ezek közül is a legszebb emlék, amikor Győrben 7-5-re tudtunk nyerni! Nagy élmény volt a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutni, és ott a Ferencváros csapatát legyőzve döntőt játszani az ETO ellen!

Kép: DO-archív

- Melyik volt a legerősebb csapatod?
- Nehéz erre a kérdésedre válaszolni, már csak azért is, mert nekem mindig az adott csapatom a legerősebb! Mégis, ha mondanom kell, akkor a 2018-2019-es keretet mondanám! Nagyarányú győzelmeket arattunk. Jó úton jártunk, hogy a dobogón végezzünk. Sajnos a sérülések nem kímélték a csapatot és "csak" a 4 helyezést értük el!

- Mi volt a nehezebb: az élcsapat kialakítása, vagy utána a legjobbak között való megtartása?
- Minden év elején a vezetőség és az edző feladata, hogy egy ütőképes, jó csapatot rakjon össze! Egy jó szezont követően nehéz együtt tartani a gárdát, hiszen a többi csapat azonnal lecsapna a jobb teljesítményt nyújtott játékosaidra! Ilyenkor gyors és határozott lépéseket kell hozni! Talán ezért volt a nehezebb dolog az adott jó keretet együtt tartani az elmúlt években!

- Elégedetten nézel vissza az itt töltött időre?
- 2013-tól dolgoztam a Dunaújváros futsal sikereiért! Ott voltam, amikor a csapat feljutott NB II-ből az NB I-be! Kétszer is ezüstérmesek lettünk a bajnokságban, és egyszer a Magyar Kupában! Büszke vagyok az itt töltött időre! Nagyon sok jó játékossal dolgozhattam együtt, akiknek ezúton is szeretnék köszönetet mondani a sikeres szereplésekért! Köszönöm a vezetőknek,hogy bizalmat szavaztak az elmúlt években! És természetesen köszönet a stábtagoknak, akik a mindennapokban segítették a csapat munkáját!

A rovat további hírei: Sport

Tokió 2020 - Decembertől lehet ismét szintet teljesíteni atlétikában

Tokió 2020 - Decembertől lehet ismét szintet teljesíteni atlétikában

2020. június 04. (csütörtök)

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) véglegesítette az egy évvel elhalasztott tokiói olimpia áprilisban kidolgozott új kvalifikációs rendszerét, eszerint december 1-től lehet ismét indulási szintet teljesíteni.

Megvannak az év legjobbjai

Megvannak az év legjobbjai

2020. június 04. (csütörtök)

Kalmár Tibor személyében dunaújvárosi díjazott is örülhetett a Magyar Jégkorong Szövetség egyéni elismeréseinek odaítélésénél.

Nemzeti Kupa: elkészült a sorsolás

Nemzeti Kupa: elkészült a sorsolás

2020. június 03. (szerda)

Tíz dunaújvárosi csapat méri össze egymással erejét szombaton a VI. Nemzeti Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornán.

Elkészült a kiemelés a hazai Eb-re

Elkészült a kiemelés a hazai Eb-re

2020. június 03. (szerda)

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elkészítette a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezőinek kiemelését.

Nagy lehetőség előtt az olimpiára készülő sportolók

Nagy lehetőség előtt az olimpiára készülő sportolók

2020. június 02. (kedd)

Miután a globális koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztották a 2020-ra tervezett tokiói nyári olimpiát, a japán szervezők meghosszabbították a Tochigi Prefektus területére vonatkozó edzőtáborozási lehetőségeket. Erről a szigetországi fél a halasztás bejelentése után nem sokkal értesítette a Magyar Olimpiai Bizottságot.

Formula 1 - Július 19-én lesz a verseny a Hungaroringen

Formula 1 - Július 19-én lesz a verseny a Hungaroringen

2020. június 02. (kedd)

Július 19-én versenyez a Forma-1-es világbajnokság mezőnye a Hungaroringen - derült ki a sorozat kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media keddi közleményéből, amely a koronavírus-járvány miatt csak júliusban elrajtoló idény első nyolc versenyhétvégéjét tartalmazza.

Kispályás foci - Irány a pálya!

Kispályás foci - Irány a pálya!

2020. június 02. (kedd)

A VI. Nemzeti Kupával, valamint a XVIII. Dunaújváros Kupával kezdi újra kispályás labdarúgó tornáit a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.