Rendőrkézen az "abroncsos" csaló

2020. május 14. (csütörtök) 16:55 - Öcaline

Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki a dunaújvárosi rendőrök egy 40 éves nagyvenyimi férfit. Abroncsokat ígért, köddé vált, értesült a DO.

Csalás gyanújával fogtak el egy nagyvenyimi férfit a dunaújvárosi rendőrök, erősítette meg a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálat. A szóvivői összegzés az eljárási adatokat idézi, amelyekből kiderül, hogy a csaló május 1-jén az egyik internetes közösségi oldalon hirdetett eladásra gumiabroncsokat. A hirdetésre jelentkeztek is, a vételárban telefonon egyezett meg az eladó és a vevő, és azt is megbeszélték, hogy mikor és hol bonyolítják le az üzletet. A személyes találkozás alkalmával a vevő a készpénzt átadta, azzal az eladó távozott, mondván, hogy hamarosan hozza a négy gumiabroncsot. A sértett azonban az árut nem kapta meg. A bajbajutott többször próbálta felvenni a kapcsolatot a hirdetővel, aki a rendőrségi összegzés szerint egy ideig fals ígéreteket, találkozási pontokat adott meg a termékek átvételére, míg végül elérhetetlenné vált.
A dunaújvárosi rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították, majd szerdán reggel Nagyvenyimen elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Sz. Györgyöt a nyomozók előállították a rendőrségre, ahol csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, gyanúsítottként hallgatták ki.

Arról, hogy voltak-e a birtokában egyáltalán eladásra kínált abroncsok, illetve mi lett az átadott lé sorsa, sajnos nem szól a rendőrségi fáma.

(Képünk illusztráció)

A rovat további hírei: Sziréna

Gázszivárgás Rácalmáson!

Gázszivárgás Rácalmáson!

2020. június 03. (szerda)

Egy lakossági gázvezeték elvágása miatt összesen tizenkét embernek kellett ideiglenesen elhagynia otthonát 19 óra után néhány perccel.

Ittasan okozott balesetet

Ittasan okozott balesetet

2020. június 01. (hétfő)

Ittasan vezetve okozott balesetet egy 45 éves dunaújvárosi nő Baracs külterületén.

Rendőrség: újra feltűntek az "unokázós" csalók!

Rendőrség: újra feltűntek az "unokázós" csalók!

2020. május 28. (csütörtök)

Dunaújvárosból és a megyeszékhelyről is több bejelentés érkezett az elmúlt hetekben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint csalók idős embereket próbáltak meg tévedésbe ejteni. A rendőrök akcióba lendültek, pláne akkor, amikor kiderült, hogy a csalók egy alkalommal sikerrel is jártak.

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

2020. május 28. (csütörtök)

Hétszáz millió forint összértékű támogatást oszthat szét a katasztrófavédelem a Magyarországon működő önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezetek között idén – a térség összes pályázó alakulata részesül a támogatásból, értesült lapunk.

Brutális baleset volt a tegnap délutáni – itt az összes fontos részlet (extra képtárral)

Brutális baleset volt a tegnap délutáni – itt az összes fontos részlet (extra képtárral)

2020. május 27. (szerda)

A gyorshírt már közöltük, most a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának jóvoltából részletesebb tájékoztatással szolgálhatunk a Nagyvenyim határában történt balesetről. Brutális képekkel kiegészítve!

Frontális karambol Mezőfalva és Nagyvenyim között

Frontális karambol Mezőfalva és Nagyvenyim között

2020. május 26. (kedd)

A tűzoltóknak három embert kellett kiszabadítaniuk a kocsikból.

Volt dolguk a tűzoltóknak!

Volt dolguk a tűzoltóknak!

2020. május 26. (kedd)

Az erős szélben kidőlt fák, lehasadt ágak miatt nyolc alkalommal riasztották Fejér megye tűzoltóit a napokban.