Hibátlan Multisteel

spigott - 2020. június 19. 17:40

Mindhárom meccsét megnyerve végzett a "B" csoport első helyén a Multisteel Hungary együttese a Dunaújváros Kupa küzdelmeiben.

Három újabb összecsapással folytatódott csütörtökön este a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna a DLSZ Arénában. A játéknap első mérkőzésén az "A" csoport két pont nélküli csapata, az Irapuato és a Szöglet FC mérték össze egymással erejüket, s ugyan utóbbi szerezte a meccs első találatát, a félidei szünethez érve már az Irapuato állt három góllal közelebb a győzelemhez. A térfélcserét követően tovább növelték előnyüket Rátkai Attiláék, akik végül hét találatig jutva gyűjtötték be a három pontot, amivel a harmadik helyen fejezték be az "A" csoport küzdelmeit.

Este héttől a Campus osztályú Tízpróbások és a szintén másodosztályú Gyalog Galopp játékosai húztak szerelést, s bár a forduló előtt utóbbi állt jobban a tabellán, a még nyeretlen Tízpróbások ezúttal remek napot fogtak ki. Deimel Dávidék már az első félidő után három góllal vezettek, majd a fordulás után megduplázták előnyüket, így hiába szépített a hajrában a Gyalog Galopp, a mérkőzést végül simán, 6-1-re nyerte a Tízpróbások gárdája.

Képek: DO-archív

A Campus osztályú Multisteel Hungary és a negyedikligás FC Green-Go csatájának egyértelműen előbbi volt az esélyese, s ahogy az sejthető is volt, nem okozott gondot számára a három pont megszerzése. Sági Rolandék korán vezetést is szereztek, s bár ellenfelük hamar egalizált, a favorit újabb két gólt szerezve lépett el vetélytársától a pihenőig. A második huszonöt percben egyre inkább kiütközött a két gárda közti tudáskülönbség, s ez a gólok számában is meglátszott, így a Multisteel sima, 9-3-as sikerrel szerezte meg csoportja első helyét.

Eredmények

Irapuato (II.) – Szöglet FC (IV.) 7-3 (4-1)
Tízpróbások (II.) – Gyalog Galopp (II.) 6-1 (3-0)
Multisteel Hungary (II.) – FC Green-Go (IV.) 9-3 (3-1)

A csoportok állása

A-csoport: 1. Ködi Generál Kft. 7 pont, 2. Solarwelt-Dunabiztos 7 pont, 3. Irapuato 3 pont, 4. Szöglet FC 0 pont.

B-csoport: 1. Multisteel Hungary 9 pont, 2. Tízpróbások 3 pont, 3. Gyalog Galopp 3 pont, 4. FC Green-Go 3 pont.

C-csoport: 1. Maradék 6 pont, 2. PW-Shield Kft. 3 pont, 3. Egy Láda Sör 3 pont, 4. Real Concord 0 pont.

D-csoport: 1. SZP-Asztalos SE 6 pont, 2. Akrasz-Bau 3 pont, 3. Fast Fox 3 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.