Megvan az első csoportgyőztes

spigott - 2020. június 18. 13:28

A Ködi Generál csapata nyerte az "A" csoport küzdelmeit a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozatban.

Három összecsapással folytatódott szerdán este a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat. A DLSZ Arénában megrendezett találkozókon először a másodosztályú Kemi-Ker Kft., valamint a negyedik ligából érkező Fast Fox csapott össze egymással, s vívott igazán fordulatos csatát. A találkozót utóbbi kezdte jobban, ám hiába vezetett a második felvonásban már három góllal, ellenfele négy találatot szerezve fordítani tudott. Ez sem volt elég azonban a győzelemhez a Kemi-Kernek, mert a meccs utolsó három gólját újra a "rókák" szerezték, akik végül 7-5-ös sikert aratva gyűjtötték be a három pontot.
Az este második mérkőzésén a másodosztályú Akrasz-Bau igyekezett bravúrt elérni az Acerbis osztályú SZP-Asztalos ellen. sok esélye azonban nem volt erre, mert a favorit már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, melyet a második felvonás derekáig sikerült meg is dupláznia. Ugyan az Akrasz-Bau becsülettel küzdött, s kétszer is bevette vetélytársa kapuját, az "asztalosok" ötödik gólja végleg lezárta a meccset, melyet 5-2-re nyertek Farkas Erikék, akik ezzel gyakorlatilag meg is nyerték csoportjuk küzdelmeit.

Képek: DO-archív

Este nyolc órától rendezték meg a nap rangadóját, melyen az Acerbis osztály két remek csapata, a Ködi Generál Kft., valamint a Solarwelt-Dunabiztos játékosai néztek egymással farkasszemet. Ahogy az várható is volt, a találkozó kiegyenlített, nagy küzdelmet hozott, s bár a vezetést a Dunabiztos szerezte meg az első felvonásban, a fordulás után egyenlített a Ködi, melynek végül az 1-1-es döntetlen is elég volt az "A" csoport megnyeréséhez.

Eredmények

Kemi-Ker Kft. (II.) – Fast Fox (IV.) 5-7 (0-1)
Akrasz-Bau (II.) – SZP-Asztalos SE (I.) 2-5 (0-2)
Ködi Generál Kft. (I.) – Solarwelt-Dunabiztos (I.) 1-1 (0-1)

A csoportok állása

A-csoport: 1. Ködi Generál Kft. 7 pont, 2. Solarwelt-Dunabiztos 7 pont, 3. Szöglet FC 0 pont, 4. Irapuato 0 pont.

B-csoport: 1. Multisteel Hungary 6 pont, 2. Gyalog Galopp 3 pont, 3. FC Green-Go 3 pont, 4. Tízpróbások 0 pont.

C-csoport: 1. Maradék 6 pont, 2. PW-Shield Kft. 3 pont, 3. Egy Láda Sör 3 pont, 4. Real Concord 0 pont.

D-csoport: 1. SZP-Asztalos SE 6 pont, 2. Akrasz-Bau 3 pont, 3. Fast Fox 3 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.

Mindent elkövetnek a pontokért

Mindent elkövetnek a pontokért

2024. máj. 11.

Idegenben, a tabellán ötödik Vác elleni találkozóval folytatja a bajnoki pontvadászatot a DKKA felnőtt együttese szombaton este hat órától.

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

2024. máj. 10.

A középdöntős futamot megnyerve jutott be Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupa kenu ketteseinek ötszáz méteres fináléjába.