Dunaújváros Hetilap

Napközis tábor várja a gyermekeket a Szalki-szigeti kempingben

Öcaline - 2020. június 20. 9:48

Az önkormányzat a Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezettel (GESZ) közösen idén is megrendezi nyári napközis táborát. Az idei kínálatról a napokban tartottak tájékoztatót, adta hírül aváros hivatalos oldala.

Hamarosan nyit a táborkapu, hétfőn már kezdenek: június 22. és augusztus 14. között minden hétköznap 8 órától 16 óráig várják a táborozni vágyó tanulókat a Szalki-szigeti kempingben. A két hetes turnusokban működő táborba elmaradhatatlan csatolt dokumentumok – jelentkezési lap és szülői nyilatkozat – kitöltésével, folyamatosan lehet jelentkezni.
A táborozás lehetőségéről tájékoztatta a nyilvánosságot Barta Endre humán ügyekért felelős  alpolgármester, Farkasné Vörös Magdolna, a GESZ igazgatója és Balatoni Éva, a DVG Zrt. szolgáltatás szervezője. A szülők egyelőre mintegy hetven gyermek részvételét jelezték, akik számos lehetőség közül választhatnak majd a kempingben. A két hetes turnusokban rendezett táborozások alkalmával a meleg étkezés is biztosított az iskolások számára.

A tábor napidíja 856 Ft /nap, az étkezés térítési összege 644 Ft/nap,  a diétás étkezés térítési díja 708 Ft/ nap.

A díjak befizetésére június 22-től augusztus 7-ig, hétfőnként és csütörtökönként lesz lehetőség, az adott napokon 8-12 óra között a GESZ központban.

Farkasné Vörös Magdolna hangsúlyozta: arra is van lehetőség, hogy a város város felől szervezett buszjárattal érkezzenek a gyermekek, de a szülők akár a kemping területére is vihetik a gyermekeket, de az egyes helyszíneken már reggel hat órától ügyeletet tartanak az iskolások számára. Hozzátetette: amennyiben valaki csak egy-egy napra szeretné igénybe venni a táborozást, erre is van lehetőség. Kiemelték, hogy az előírások szerint húsz gyermekenként kell biztosítaniuk egy-egy pedagógust, ám ettől függetlenül minden alkalommal hat munkatársuk felügyel majd a táborozókra. Emellett a szabad strandon fürdőzésre is lesz lehetőség, mégpedig vízi mentő felügyeletével.

Elérhetőségek a tábor ideje alatt:
Szabó Gabriella táborvezető: 06-20/487-6900
Ügyeletes élelmezésvezető: 06-20/413-1232

Az összeállításban említett dokumentumok az alábbi címekről tölthetők le .pdf formátumban! A szervezők felhívták a figyelmet, hogy a szülői nyilatkozat kitöltésének hiányában nincs lehetőség a táborozásra!

Nyári tábor – jelentkezési lap (katt) >> 
Nyári tábor – szülői nyilatkozat (katt) >>

A szülők a jelentkezési lapokat a GESZ központjában (Dunaújváros, Dózsa György út 34/A.) munkanapokon 7-15 óra között adhatják le, vagy e-mailben küldhetik a dgesznapkozistabor@freemail.hu  címre.

Jó táborozást minden nebulónak!

(Forrás és fotó: dunaujvatos.hu)
 

A rovat további hírei: Közélet

Kamara: minden, ami fontos az új szakképzési munkaszerződésről

Kamara: minden, ami fontos az új szakképzési munkaszerződésről

2021. jún. 16.

Szakképzési munkaszerződéssel az új duális rendszerben – ezzel a címmel rendez ingyenes online szakmai napot a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. Már lehet regisztrálni!

Kitáncolt a kormány a Limes Világörökség pályázatból

Kitáncolt a kormány a Limes Világörökség pályázatból

2021. jún. 15.

Négy ország tudósainak, örökségvédőinek és térségfejlesztőinek tettek keresztbe, komoly nemzetközi együttműködés bukik. A témáról a 444.hu írt terjedelmes összegzést. Kösz, Orbán.

DSTV: átadták a zárt kutyafuttatót

DSTV: átadták a zárt kutyafuttatót

2021. jún. 15.

A város első ilyen területét vehették birtokba a felelős állattartás hívei a Vasmű úton, derül ki a DSTV összegzéséből. A zárt futtatót Kálló Gergely országgyűlési képviselő és Barta Endre humán ügyekért felelős avatta fel a napokban, majd azonnal birtokba is vették a kis kedvencek. Hangkép.
 

70 év, 70 százalék – születésnapi kedvezménnyel nyit az élményfürdő

70 év, 70 százalék – születésnapi kedvezménnyel nyit az élményfürdő

2021. jún. 14.

Örömteli bejelentéssel szolgált Szabó Zsolt alpolgármester – a város 70. születésnapja alkalmából egy héten át 70 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a dunaújvárosiak az élményfürdőt; a kedvezmény a keddi nyitánytól él!

Jószolgálati Otthon: elkezdődött az Önkéntesek Hete

Jószolgálati Otthon: elkezdődött az Önkéntesek Hete

2021. jún. 14.

Nics Éva kuratóriumi elnök fájdalmas elvesztése miatt rendhagyó lesz az idei menetrend, de színes kínálattal készül az Önkéntesek Hetére a Jószolgálati Otthon Közalapítvány. És egy országos programhoz is csatlakoztak!

Felújították az elektromos töltőállomásokat

Felújították az elektromos töltőállomásokat

2021. jún. 14.

Felújították az önkormányzat tulajdonában álló elektromos töltőállomásokat. Az immáron gond nélkül olvasható kijelzővel rendelkező állomások továbbra is ingyenesek. Ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót Szabó Zsolt gazdasági és koordinációs alpolgármester.

Nyári körkép: sorra nyitnak a "helyek" Dunaújvárosban

Nyári körkép: sorra nyitnak a "helyek" Dunaújvárosban

2021. jún. 13.

A tervek szerint rengeteg program és kikapcsolódási lehetőség vár nyáron az érdeklődőkre Dunaújvárosban. Sorra nyitnak a közösségi terek, helyek – igaz, a belépés szabályai még szigorúak.