Nyári tábor az akadémián

spigott - 2020. június 9. 13:32

Kilenc héten keresztül várja a röplabdázni, kikapcsolódni vágyó fiatalokat hagyományos nyári táborában a DSE Röplabda Akadémia.

Az elmúlt évekhez hasonlóan újra megrendezi nyári napközis táborát a DSE Röplabda Akadémia, mely június 16-ától egészen augusztus 14-éig várja azokat a nyolc év fölötti gyermekeket, akiket érdekel a sportág, s szeretnék egy jó közösségben, tartalmasan eltölteni az előttük álló heteket, árulta el Tomanóczy Tibor, a DSE Röplabda Akadémia ügyvezetője, akitől megtudtuk azt is, mire számíthatnak a fiatalok az előttük álló hetekben.

"Mindenféle korosztályt szeretnénk bevonzani, fiúkat és lányokat is, a lényeg az, hogy jöjjenek táborozni és érezzék jól magukat" – fogalmazott az ügyvezető. Délelőttönként röplabdás táborokat fogunk csinálni, délután szabadabb, kötetlenebb, játékosabb programokat szerveznek az edzőink. A tábor június 16-től egészen augusztus 14-ig tart, minden héten öt nap, hétfőtől péntekig úgy, hogy nyolc órára lehet hozni a gyermekeket, s délután három óráig tartanak a programjaink. A Rudas iskola lesz a bázisunk, s a röplabdás és játékos foglalkozások mellett napi kétszeri étkezést biztosítunk a gyerekeknek, akiknek nincs megszabva, hogy mennyi turnusban vehetnek részt, vannak olyanok, akik már két-három hétre is jelentkeztek. Várunk mindenkit szeretettel, kezdőket, haladókat egyaránt, öt-hat edzőnk rendre jelen lesz a táborban, orvosi felügyeletet biztosítunk, s minden aktuális előírásnak meg fogunk felelni, amire szükség van a koronavírus-helyet miatt.

Képek: DO-archív

Az eddigi táborainkról nagyon jók voltak eddig a visszajelzések, voltunk már a Balaton mellett, volt táborunk Dunaújvárosban és a környéken is, s eddig mindenki elégedett volt, akadt olyan gyerekünk is, aki például nálunk tanult meg úszni. Az biztos, hogy az előírásoknak megfelelően kis létszámú csoportokkal dolgozunk majd, arra is figyelünk, hogy a kezdők és a haladók külön legyenek választva, de a hét vége felé már vegyítjük a társaságot, pont azért, hogy a kezdők is érezzék azt, milyen az, amikor valaki már tud röplabdázni. A fiatalokhoz hasonlóan mi is nagyon várjuk már a tábort, s természetesen bízunk abban, hogy olyan élménnyel gazdagodnak majd a gyermekek, ami meghatározó lehet az életükben" – árulta el Tomanóczy Tibor, a DSE Röplabda Akadémia ügyvezetője.

Jelentkezési feltételek az akadémia honlapján

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.