Együtt a siker útján

2020. július 15. (szerda) 15:06 - spigott

Továbbra is várják a fiatalok jelentkezését a Dragon Steel SE sárkányhajósai, akik augusztusban nyári tábort is szerveznek a sportág kedvelői számára.

Az évről évre egyre veretesebb eredménysor mellett az utánpótlás fejlesztését is nagyon komolyan veszik a Dragon Steel SE sárkányhajósai, akik továbbra is várják maguk közé az elszánt, sikerre vágyó fiatal tehetségeket, árulta el Tóth Edit, az egyesület elnöke.

"Most elsősorban azokhoz a sportolókhoz és az ő szüleikhez szeretnénk szólni, akik évek óta lelkiismeretesen űzik az általuk gyerekkorban választott egyéni  vagy csapatsportot, de folyamatosan az élmezőnytől lemaradva, vagy  kispadon, tartalékként élik meg ezeket az eseményeket és nem tudják, nincs lehetőségük megmutatni igazából, hogy mire képesek. A nagy létszámú tömegsportokban nem kapnak annyi szerepet, hogy sikerhez jussanak. Azoknak a szülőknek a segítségét kérjük, akik évek óta bíztatják a gyermeküket a lelátókról, de sajnos azzal szembesülnek, hogy a gyermekük kitartó, lelkes, de nem kap lehetőséget, ahhoz hogy sikerhez és elismeréshez jusson. Csapatunkban, a Dragon Steel SE -ben sok olyan lelkes fiatal van, akik az évek óta űzött kedvenc sporttól tért át hozzánk, hogy kipróbálja ezt a mozgást, a sárkányhajózást, hogy szerencsét próbáljon, hogy megmutassa, hogy együtt mit lehet elérni – fogalmazott a klub első embere, aki elárulta azt is, mit nyerhetnek a fiatalok, ha egyesületükben folytatják pályafutásukat.

Képek forrása: Dragon Steel SE

"Kitartó 1-2 éves munkával a Dragon Steel SE-ben edzve, versenyezve, idővel válogatott sportolóként, Európa- és világbajnokságon lehet fellépni a dobogóra, klub- és nemzeti színekben is.  A jól felkészült, céltudatos fiataloknak - persze a felnőtteknek is -, sikerekben és elismerésben lehet része. Amikor a magyar himnusz szól a dobogó tetején állva, büszkeséggel teli szívvel, potyogó könnyekkel éljük át az első határtalan élményt! Sikerre, elismerésre vágyó fiatal sportolók! Gyertek és adjatok magatoknak lehetőséget a sikerre! A tisztelettel, megbecsüléssel egymás és a csapat iránt, a rengeteg befektetett munkával te is ki tudsz bontakozni, komoly eredményeket érhetsz el. 2018-ban a Szegedi Klubcsapat Vb-én U18-kategóriában arany-, ezüst-, és két bronzérmet szereztünk. 2019-ben mi adtuk az ifjúsági válogatott oroszlánrészét, akik a thaiföldi világbajnokságon három ezüstérmet vívtak ki a hazaiak mögött, de az USA, Nagy-Britannia, Spanyolország és India válogatott csapatát rendre maguk mögé szorították. Miközben bejárjuk a világot, számos Vb, Eb arany-, ezüst-, és bronzérmet akasztottak már a nyakunkba, s a jövőben ennek te is részese lehetsz! Éppen ezért is tartunk augusztus 10. és 14. között Kisapostagon sárkányhajó tábort, melyre a dvsc.power.dragon@gmail.com email-címen lehet jelentkezni, illetve érdeklődni."

A rovat további hírei: Sport

Itthon javíthat a DPASE

Itthon javíthat a DPASE

2020. augusztus 08. (szombat)

Az ESMTK elleni hazai találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket vasárnap este fél hattól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Újra medencébe ugranak a legendás olimpiai bajnok vízilabdázók

Újra medencébe ugranak a legendás olimpiai bajnok vízilabdázók

2020. augusztus 07. (péntek)

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra medencébe ugrik az olimpiai bajnok legendákból álló Millennium Masters gálacsapat.

Gólzáporos siker Érden

Gólzáporos siker Érden

2020. augusztus 07. (péntek)

Kisebb hullámvölgyekkel együtt is sima, nyolcgólos győzelmet aratott érdi felkészülési mérkőzésén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Bertók Róbert az új kapitány, Erdei lemondott

Bertók Róbert az új kapitány, Erdei lemondott

2020. augusztus 07. (péntek)

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) elnöksége Bertók Róbertet nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányának.

Magyarországon is lehetnek európai kupaselejtezők

Magyarországon is lehetnek európai kupaselejtezők

2020. augusztus 07. (péntek)

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) felajánlotta segítségét az európai szövetségnek (UEFA) azért, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt is zökkenőmentesen tudják lebonyolítani a nemzetközi kupasorozatok selejtezőit.

Könnyed siker az edzőmeccsen

Könnyed siker az edzőmeccsen

2020. augusztus 07. (péntek)

A Tolna elleni hazai mérkőzéssel zárta le fizikai felkészülését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

A vártnál simább győzelem

A vártnál simább győzelem

2020. augusztus 06. (csütörtök)

Csak az első negyedben tudta tartani a lépést a III. ker. TVE gárdája a dunaújvárosi vízilabdázókkal a két gárda ma délutáni kupamérkőzésén.