Szombaton pótolnak!

spigott - 2020. július 29. 8:30

Augusztus 1-jén adnak egymásnak randevút az I. Decathlon Summer Cup elnevezésű kispályás labdarúgó torna résztvevői a DLSZ Arénában.

Kép: DO-archív

A mögöttünk hagyott hétvégén rendezte volna meg az I. Decathlon Summer Cup küzdelmeit a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, ám a kedvezőtlen időjárás miatt az utolsó pillanatban el kellett halasztania a viadalt a szervezőknek. Túl sokáig azonban nem kellett búslakodnia a tornára nevezett együtteseknek, mert hamar sikerült új időpontot találni a rendezvénynek, melyet augusztus 1-jén pótolnak, így már most szombaton egymásnak feszülhetnek azok a harmad- és negyedosztályú kispályás labdarúgó csapatok, melyek jelezték részvételi szándékukat a viadalon. A lebonyolítási rend nem változott, a nyári kupán hat együttes méri össze egymással erejét körmérkőzéses formában, így összesen öt találkozó vár a résztvevőkre reggel nyolctól délután fél háromig a DLSZ Arénában, s ahogy azt a szövetség rendezvényein már megszokhattuk, az eredményhirdetésen nemcsak a legjobb csapatokat, hanem a különböző egyéni kategóriákban kiemelkedően teljesítő játékosokat is elismerik majd a szervezők.

Sorsolás és menetrend a DLSZ honlapján

A rovat további hírei: Sport

Húzóembereket keres a kapitány

Húzóembereket keres a kapitány

2021. jún. 13.

Japán ellen kezdi meg szereplését a Világliga Szuperdöntőjében az öt dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Remek eredmények hazai pályán

Remek eredmények hazai pályán

2021. jún. 13.

Összesen kilenc dobogós helyezéssel zárták a Danubius KSE tollaslabdázói a sportcsarnokban megrendezett országos felnőtt ranglista versenyt szombaton.

Kovács-ezüst a világkupán

Kovács-ezüst a világkupán

2021. jún. 12.

Második helyen végzett az eszéki világkupa felemáskorlát döntőjében a DKSE kiváló tornásza, Kovács Zsófia.

Bajnok a Kemi-Ker!

Bajnok a Kemi-Ker!

2021. jún. 12.

Az Akrasz-Bau elleni kétgólos sikerrel szerezte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának első helyét a Kemi-Ker Kft. gárdája.

Gerendán és talajon sem jött össze a döntő

Gerendán és talajon sem jött össze a döntő

2021. jún. 12.

Makovits Mirtill és Kovács Zsófia számára sem alakult jól a tornászok eszéki világkupájának második napja a selejtezőben.

Fényes éremben reménykednek a fiatalok

Fényes éremben reménykednek a fiatalok

2021. jún. 11.

Jó esélyekkel vág neki az Országos Mini Bajnokság dunaújvárosi döntőjének a DSE Röplabda Akadémia U13-as együttese.

Már itthon készül a válogatott

Már itthon készül a válogatott

2021. jún. 11.

Az amerikai edzőtábort követően itthon készül tovább női vízilabda válogatottunk, ám nem sokáig: vasárnap már Görögországba, a Világliga Szuperdöntőjére utazik a csapat – soraiban öt dunaújvárosi játékossal.