Hat edzőmeccs vár a Bikákra

spigott - 2020. augusztus 4. 12:00

Az Erste Liga és a szlovák Extraliga címvédőjével is összemérik erejüket az előszezonban a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Megkezdte a felkészülést a 2020/2021-es szezonra a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata. A DAB hokisai délelőttönként konditermi edzéseket végeznek, s mivel a jégcsarnokban csak augusztus második felére készül el a jég, addig az érdi jégpályán tartják közös gyakorlásaikat. A keret azonban még nem teljes, mert a kanadai Garret Hughson, valamint a svéd Kristoffer Pihlqvist jelenleg karanténban van, míg meg nem kapják második, remélhetőleg negatív koronavírus-tesztjük eredményét, míg a kanadai csatár, David Mazurek, illetve Dave Leger vezetőedző szerdán csatlakozik az együtteshez.

Kép forrása: DAB facebook

Acélbikáink a közös edzések mellett természetesen több felkészülési mérkőzést is játszanak, s mint az a csapat hivatalos közösségi oldalán megjelent programból kiderült, igen erős ellenfelek várnak Azari Zsoltékra, akik augusztus 15-én este hat órától a Vasas ellen kezdik meg az edzőmeccsek sorozatát, majd 19-én a Gyergyói HK ellen húznak korcsolyát Érden, vagy a fővárosi Tüskecsarnokban. Két nappal később az Erste Liga címvédő Ferencváros elleni összecsapás vár a Bikákra, akik augusztus 27-én és 28-án Besztercebányára látogatnak, ahol a szlovák Extraliga címvédőjével mérik össze erejüket. Szeptember 2-án a szintén szlovák Extraligában szereplő Nyitra otthonában korcsolyáznak jégre a mieink, majd két nappal később a Fehérvári Titánok elleni dunaújvárosi találkozóval zárul a felkészülési találkozók sorozata.

A rovat további hírei: Sport

Végül biztos siker idegenben

Végül biztos siker idegenben

2024. már. 19.

Négy gólt szerezve aratott magabiztos győzelmet a sereghajtó Érd SZISE otthonában a Dunaújváros Futsal csapata hétfőn este.

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2024. már. 17.

Hiába hajrázott nagyot, egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros elleni fővárosi bajnokin a DFVE női vízilabda csapata.