Szétlövés döntött, az SZP-Asztalos gárdája nyerte a Szuperkupát

spigott - 2020. szeptember 1. 12:13

Óriási izgalmak után nyerte meg az SZP-Asztalos gárdája a kispályás labdarúgók Szuperkupáját a DLSZ Arénában.

Az Acerbis Osztály őszi idényét megnyerő Ködi-Generál Kft., illetve a Dunaújváros Kupán győztes SZP-Asztalos csapatainak részvételével rendezték meg hétfőn este fél nyolctól a városi kispályás labdarúgók Szuperkupa-döntőjét, mellyel hivatalosan is megkezdődött a kispályás labdarúgók 2020/2021-es szezonja. Az összecsapás a várakozásoknak megfelelően óriási küzdelmet hozott, nem unatkozhattak azok, akik kilátogattak a DLSZ Arénába, hiszen a gólokban gazdag találkozó 4-4-es döntetlennel ért véget.

Ugyan a versenykiírás szerint hosszabbítással folytatódott volna a finálé, ám a közelgő vihar, s a villámlás miatt végül büntetőrúgások döntötték el az aranyérem sorsát. A "szétlövésben" az SZP-Asztalos csapata bizonyult higgadtabbnak, s mindhárom hétméteresét értékesítve szerezte meg végül a Szuperkupa-győzelmet úgy, hogy a mérkőzés legjobbjának Éliás Zsoltot, az SZP-Asztalos csapatának játékosát választották meg a játékvezetők és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség vezetése.

Képek: DLSZ (Ihász Martin felvételei)

Kalácska András, a DLSZ elnöke: - Fantasztikus hangulat volt a DLSZ Arénában, több mint százan jöttek el, hogy megnézzék a 2020/2021-es szezon nyitómérkőzését, melyen két rendkívül felkészült csapat vívott egymással sportszerű csatát. Remek játékvezetés mellett óriási bombagólok, remek egyéni megmozdulások színesítették a csatát. Gratulálok mindkét csapatnak, a különdíjasnak, köszönjük, hogy részt vettek az idei Szuperkupán, s természetesen sok sikert kívánok minden együttesnek a 2020/2021-es szezonhoz.

Ködi Generál Kft. - SZP-Asztalos 4-4 (1-2) - büntetőkkel 5-7

A rovat további hírei: Sport

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.