Fordulatos meccsek a Campusban

spigott - 2020. szeptember 17.

Gólokban gazdag csatákban dőlt el a pontok sorsa a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának legutóbbi mérkőzésein.

Ahogy azt már megszokhattuk, kedden este tovább folytatódott a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának küzdelemsorozata. A DLSZ arénában megrendezett mérkőzésen már a harmadik fordulónak vágtak neki a csapatok, melyek közül először a bajnokságot egyaránt két-két vereséggel kezdő PW-Shield Kft., illetve a B.T. Mirage együttesei néztek egymással farkasszemet.
A találkozót előbbi kezdte gyors góllal, ám a Mirage az első felvonás derekán előbb egyenlített, majd a játékrész második felében újabb két találatot szerezve lépett meg ellenfelétől, s a szünethez érve már 3-1-re vezetett. A fordulást követően azonban nagyon beleerősített a PW-Shield, mely sorozatban szerzett négy góllal szomorította vetélytársát, s végül 5-3-as sikerrel szerezte meg első pontjait a sorozatban.

Képek: DLSZ-archív

Fordulatos, nagy csatát hozott a Varázs Kép és a Kemi-Ker Kft. összecsapása is, melynek első félidejében előbbi kétszer, míg utóbbi egyszer örülhetett előnynek, ám a szünetre már 3-3-as döntetlennel vonultak a felek. A második huszonöt perc gyors gólváltással indult, majd hiába került negyedszer is előnybe a Varázs Kép, a Kemi-Ker egy 4-0-s sorozattal végleg eldöntötte a pontok sorsát, s végül 8-6-os győzelemmel érte be keddi vetélytársát a bajnoki tabellán.

Eredmények

B.T. Mirage - PW-Shield Kft. 3-5 (3-1)
Varázs Kép – Kemi-Ker Kft. 6-8 (3-3)

A Campus osztály állása: 1. Multisteel Hungary 6 pont, 2. Varázs Kép 6 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 6 pont, 4. Maradék 6 pont, 5. Gyalog Galopp 6 pont, 6. Akrasz-Bau SE 3 pont, 7. PW-Shield Kft. 3 pont, 8. Tízpróbások 0 pont, 9. Papa SE 0 pont, 10. B.T. Mirage 0 pont, 11. Irapuato 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Könnyed továbbjutás a kupában

Könnyed továbbjutás a kupában

2020. okt. 21.

Az első és a második félidőben is öt-öt gólt szerezve aratott sima győzelmet a Nyírbátor otthonában lejátszott kupamérkőzésen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a novemberi találkozókra

Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a novemberi találkozókra

2020. okt. 21.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jövő pénteken kezdi meg a jegyértékesítést a válogatott novemberi, három hazai találkozójára, köztük az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre.

Az utolsó percben dőlt el a rangadó

Az utolsó percben dőlt el a rangadó

2020. okt. 21.

Óriási csatában szerezte meg újabb győzelmét, így továbbra is az élen áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában a Multisteel Hungary együttese.

Újjáéledt az olimpiai debütálásra készülő karate

Újjáéledt az olimpiai debütálásra készülő karate

2020. okt. 21.

A koronavírus-járvány márciusi kitörése óta az első karateversenyt rendezték meg Tokióban, ahol a jövő nyárra halasztott ötkarikás játékokon először szerepel a hivatalos olimpiai programban a japán eredetű küzdősport.

DSTV: tábor a szünetben

DSTV: tábor a szünetben

2020. okt. 21.

Napi két edzéssel, játékos foglalkozásokkal várja a fiatalokat őszi táborában a Dunaferr SE úszó szakosztálya. Hangkép.

Ovitorna a mozgás szeretetéért

Ovitorna a mozgás szeretetéért

2020. okt. 21.

Remek alapokra építhetnek a jövőben azok a gyermekek, akik részt vesznek a Dunaferr SE torna szakosztályának ovis foglalkozásain.

Élesedő harc az első helyért

Élesedő harc az első helyért

2020. okt. 20.

A Karmacsi Autó FC kötelező győzelmet aratott, a Fejó-Therm gárdája viszont rangadót nyert a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában.