Nem hibáztak az esélyesek

spigott - 2020. szeptember 10. 12:11

A Varázs Kép hátrányból fordítva, a Multisteel Hungary végig vezetve aratott újabb győzelmet a városi kispályás labdarúgók Campus osztályában.

Két összecsapással folytatódott a városi kispályás labdarúgók Campus osztályának küzdelemsorozata a DLSZ Arénában. A második forduló első mérkőzésén a Papa SE és a Varázs Kép együttesei mérték össze egymással erejüket, s az első felvonásban úgy tűnt, hogy akár meglepetés is születhet, mert a Papa SE kétszer is vezetést tudott szerezni, így huszonöt percnyi játékot követően 2-1-es előnyből várhatta a folytatást. A második félidőben viszont nagyon összekapta magát a Varázs Kép, mely szűk húsz perc alatt ötször is bevette ellenfele kapuját, s mivel cserébe egyetlen gólt sem kapott, így végül sima, 6-2-es győzelemmel szerezte meg a bajnoki pontokat.

Képek forrása. DLSZ-archív

A játéknap második találkozóján a PW-Shield Kft., valamint a Multisteel Hungary játékosai húztak szerelést, ám ezen a mérkőzésen a nagy csata és a nagy fordítás is elmaradt. A Multisteel gárdája ugyanis már az első félidőben hét alkalommal mattolta vetélytársát kapott gól nélkül, így a fordulás után már csak az lehetett a kérdés, hogy milyen arányban nyeri a meccset. A második etapra is megmaradt a Multisteel fölénye, s bár a hajrában a PW-Shield szépíteni tudott, a három pontot kiütéses, 12-1-es győzelemmel szerezte meg a tabella éllovasa.

Eredmények

Papa SE – Varázs Kép 2-6 (2-1)
PW-Shield Kft. – Multisteel Hungary 1-12 (0-7)

A Campus Osztály állása: 1. Multisteel Hungary 6 pont, 2. Varázs Kép 6 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 4. Maradék 3 pont, 5. Gyalog Galopp 3 pont, 6. Tízpróbások 0 pont, 7. B.T. Mirage 0 pont, 8. Akrasz-Bau SE 0 pont, 9. Irapuato 0 pont, 10. Papa SE 0 pont, 11. PW-Shield 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.