Továbbra is élen a Multisteel

spigott - 2020. szeptember 19. 7:44

Meglepetésből és papírforma eredményből is jutott a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának péntek esti mérkőzésein.

Három mérkőzéssel ért véget pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság campus osztályának harmadik fordulja. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először az eddig hibátlan Gyalog Galopp lépett pályára a pont nélküli Papa SE ellen, s a favorit korán vezetést is szerzett, ám a félidei szünethez érve már ellenfele állt közelebb a sikerhez. A fordulást követően öt perc alatt fordított a Gyalog Galopp, de erre is volt válasza vetélytársának, mely sorozatban lőtt három találattal vette át ismét az irányítást, s végül némi meglepetésre 6-4-es sikert aratva szerezte meg első pontjait a bajnokságban.

Az éllovas Multisteel Hungary és a sereghajtó Irapuato találkozója az első félidőben a papírforma szerint alakult, mert Balázs Sándorék két gólt szerezve, s egyet sem kapva léptek meg ellenfelüktől. Az Irapuato ennek ellenére sem adta azonban fel, de hiába szépített rögtön a második felvonás elején, erre is volt válasza a Multisteelnek, mely újabb két találatot szerezve döntötte el a találkozót, s 4-1-es győzelmének köszönhetően továbbra is vezeti a Campus osztály tabelláját.

Képek: DLSZ-archív

A forduló utolsó meccsén a bajnokságot vereséggel kezdő Tízpróbások és a három ponttal álló Akrasz-Bau játékosai néztek egymással farkasszemet, s vívtak kiélezett, nagy küzdelmet. A mérkőzést előbbi kezdte jobban, az első és a második félidő elején is sikerült betalálnia ellenfele kapujába, s bár az Akrasz-Bau tíz perccel a lefújás előtt felcsillantotta reményeit a pontszerzésre, a hajrában Subi Tamás második gólja eldöntötte az összecsapást, melyet 3-1-re nyert a Tízpróbások, s ezzel fel is jött a mezőny hatodik helyére.

Eredmények

Gyalog Galopp – Papa SE 4-6 (1-2)
Multisteel Hungary – Irapuato 4-1 (2-0)
Tízpróbások – Akrasz-Bau SE 3-1 (1-0)

A Campus osztály állása a 3. forduló után: 1. Multisteel Hungary 9 pont, 2. Varász Kép 6 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 6 pont, 4. Maradék 6 pont, 5. Gyalog Galopp 6 pont, 6. Tízpróbások 3 pont, 7. Akrasz-Bau SE 3 pont, 8. Papa SE 3 pont, 9. PW-Shield Kft. 3 pont, 10. B.T. Mirage 0 pont, 11. Irapuato 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.