Véget ért a második forduló

2020. szeptember 12. (szombat) 13:09 - spigott

Még öt csapat örülhet hibátlan mérlegnek a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában.

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának második fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először az Irapuato és a Gyalog Galopp csapatai léptek pályára, s bár a mérkőzés egyértelmű esélyeseinek utóbbiak számítottak, az első felvonás végéhez érve még jól tartotta magát ellenfelük. A fordulás után viszont tempót váltottak Huber Balázsék, s ugyan 7-2-es vezetésük után kiengedtek, így is magabiztos, 8-5-ös sikerrel gyűjtötték be a bajnoki pontokat.

Az első félidő igen fordulatos küzdelmet hozott az Akrasz-Bau és a Mirage összecsapásán, melyen hiába szerzett vezetést utóbbi kétszer is, az Akrasz játékosai rendre egalizáltak sőt, a szünetre már kétgólos előnnyel vonulhattak. A térfélcsere után egyre inkább kijött a két gárda közti erőkülönbség, így Gászler Ferencék végül sima, 8-3-as győzelemmel zárták az összecsapást.

Képek: DLSZ-archív

A forduló utolsó meccsén a Maradék és a Tízpróbások csapatai mérték össze egymással erejüket, s bár utóbbiak már a találkozó elején vezetést szereztek, az első felvonás végéhez érve mégis a Maradék örülhetett kétfás előnynek. A második huszonöt percben azonban hiába jött fel kétszer is egy gólra a Tízpróbások, a túloldalról rendre jött a válasz, így a Maradék végül 5-3-ra nyerte a mérkőzést, s jött fel a tabella harmadik helyére.

Eredmények

Irapuato – Gyalog Galopp 5-8 (2-4)
Akrasz-Bau SE – B.T. Mirage 8-3 (4-2)
Maradék – Tízpróbások 5-3 (3-1)

A Campus osztály állása a 2. forduló után: 1. Multisteel Hungary 6 pont, 2. Varázs Kép 6 pont, 3. Maradék 6 pont, 4. Gyalog Galopp 6 pont 5. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 6. Akrasz-Bau SE 3 pont, 7. Tízpróbások 0 pont, 8. B.T. Mirage 0 pont, 9. Papa SE 0 pont, 10. PW-Shield Kft. 0 pont, 11. Irapuato 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Könnyed siker a bajnoki nyitányon

Könnyed siker a bajnoki nyitányon

2020. szeptember 26. (szombat)

Minden negyedet megnyerve aratott 19-6-os győzelmet a Tatabánya elleni bajnoki nyitányon a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Már nem Deli Rita irányítja a megyei riválist

Már nem Deli Rita irányítja a megyei riválist

2020. szeptember 26. (szombat)

Lemondott az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Deli Rita.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2020. szeptember 26. (szombat)

Nagy küzdelmet, négy gólt hozott a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályának utolsó mérkőzése a sorozat harmadik fordulójában.

Ezúttal egy pont jutott

Ezúttal egy pont jutott

2020. szeptember 25. (péntek)

Hiába fordított a második félidőben, végül döntetlenre végzett a Kecskemét elleni hazai bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Válogatott összetartás keddtől

Válogatott összetartás keddtől

2020. szeptember 25. (péntek)

Szeptember 29-étől edzőtáborozik Budapesten a magyar női válogatott, az összetartáson 19 játékos vehet részt. A játékosok és a stábtagok COVID-tesztelést követően, negatív teszteredménnyel csatlakozhatnak az edzőtáborhoz. A Győri Audi ETO-ból érkező kerettagok a szeptember 27-i, franciaországi Bajnokok Ligája mérkőzést követő hazaérkezés, majd tesztelés után érkeznek meg az összetartásra.

Röplabda: ismét a legjobbak között!

Röplabda: ismét a legjobbak között!

2020. szeptember 25. (péntek)

Az idei szezont az Extraligában kezdte meg a Dunaferr SE röplabda csapata, melynek vezetése és játékosai is merész célokkal vágtak neki a bajnokságnak.

A karantén alatti edzések engedélyezése is egy lehetőség

A karantén alatti edzések engedélyezése is egy lehetőség

2020. szeptember 25. (péntek)

Elképzelhető, hogy lesznek sportolók, akiknek karanténba kell vonulniuk a tokiói olimpia helyszínén, de számukra is engedélyeznék az edzéseket a jövő nyárra halasztott tokiói nyári játékokat megelőzően a szervezőbizottság elnöke szerint.