Véget ért az első forduló

spigott - 2020. szeptember 5. 7:31

Két sima és egy szorosabb összecsapással fejezték be a csapatok a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első fordulóját a DLSZ Arénában.

Három mérkőzéssel folytatódott pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának küzdelemsorozata. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először a B.T. Mirage és a Maradék gárdája lépett pályára, s előbbi már az első félidőben elhúzott ellenfelétől, majd a fordulás után újabb öt gólt szerezve döntötte el a pontok sorsát. ezek után hiába nyerte meg 3-1-re az utolsó tíz percet a Mirage, a Maradék nagyon sima, 9-3-as sikerrel szerezte meg a három bajnoki pontot.

Lényegesen nagyobb csatát hozott a Gyalog Galopp és a PW-Shield Kft. mérkőzése, melyen hiába szerzett kétfás előnyt a Gyalog Galopp Huber Balázs duplájával, ellenfele a második felvonás hajrájához közeledve kiegyenlített. Erre is volt válasza azonban Csanakiéknak, akik az utolsó tíz percben újabb két alkalommal betaláltak, így ha nehezen is, de 4-2-re megnyerték a találkozót.

Képek forrása: DLSZ (archív felvételek)

A nap és a forduló utolsó találkozóján a Multisteel Hungary és az Akrasz-Bau játékosai néztek farkasszemet egymással, s előbbiek már az első huszonöt percben négy gólt szerezve tudatosították ellenfelükkel, hogy sok jóra ne számítsanak. Az Akrasz-Bau hiába talált be az első félidő végén és a második elején is, a meccs utolsó három gólját is a Multisteel szerezte, mely végül 8-2-es győzelemmel kezdte a bajnoki szezont.

Eredmények

B.T. Mirage – Maradék 3-9 (0-3)
Gyalog Galopp – PW-Shield Kft. 4-2 (1-0)
Multisteel Hungary – Akrasz-Bau SE 8-2 (4-1)

A Campus Osztály állása az első forduló után: 1. Varázs Kép 3 pont, 2. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 3. Maradék 3 pont, 4. Multisteel Hungary 3 pont, 5. Gyalog Galopp 3 pont, 6. Tízpróbások 0 pont, 7. PW-Shield 0 pont, 8. B.T. Mirage 0 pont, 9. Akrasz-Bau SE 0 pont, 10. Papa SE 0 pont, 11. Irapuato 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.