Döntetlen a rangadón

spigott - 2020. október 30. 16:03

Nem tudta visszavenni a vezetést a Dunaferr csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában.

Hosszabb, tíznapos szünet után folytatódott csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályának küzdelemsorozata a DLSZ Arénában, ahol már a nyolcadik forduló összecsapásain léptek pályára a résztvevők.

A nap első találkozóján az ötödik Bronz Kávézó Dunabiztos, illetve a második Dunaferr játékosai néztek egymással farkasszemet, s bár utóbbi tűnt valamivel esélyesebbnek, a Dunabiztos remekül kezdte a csatát, s már a 4. percben két góllal vezetett. A Dunaferr azonnal erősített, s Gál duplájával sikerült is egalizálnia, ám a szünet előtt nem sokkal Balogh megszerezte harmadik találatát is, újra előnybe hozva ezzel együttesét. A fordulást követően a védelmek és a kapusok vitték a prímet, ám a bajnoki címre törő Dunaferr egy gólt azért így is be tudott gyötörni, kialakítva ezzel a 3-3-as végeredményt, amivel mindkét gárda megtartotta a forduló előtti pozícióját.

Képek: DO-archív

Lényegesen simább összecsapást hozott az este nyolc órakor megrendezett sereghajtó Szil-Ker Ablak, illetve a hetedik Hardferr Bau randevúja. Ugyan előbbiek egy esetleges sikerrel megelőzték volna ellenfelüket a tabellán, a Hardferr Bau nem igazán adott erre esélyt vetélytársának, s az első félidőben kettő, a másodikban három gólt szerezve döntötte el a találkozót, míg a Szil-Ker az utolsó percben szerzett szépítő találatának örülhetett csak.

Eredmények

Bronz Kávézó Dunabiztos – Dunaferr 3-3 (3-2)
Szil-Ker Ablak – Hardferr Bau Kft. 1-5 (0-2)

Az Acerbis osztály állása: 1. Fejó-Therm Kft. 13 pont, 2. Dunaferr 11 pont, 3. Karmacsi Autó FC 10 pont, 4. SZP-Asztalos SE 10 pont, 5. Bronz Kávézó Dunabiztos, 6. Hardferr Bau Kft. 5 pont, 7. Ködi Generál Kft. 5 pont, 8. Szil-Ker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.