Ismét idegenben a DPASE

spigott - 2020. október 18.

A győzelem reményében lép pályára a Szeged elleni bajnoki találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának újabb fordulójában.

Bravúros, 2-2-es döntetlent ért el az NB III-as pontvadászat legutóbbi fordulójában Kecskeméten a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely tizenhárom fordulót követően négy győzelemmel, egy döntetlennel és nyolc vereséggel áll a bajnoki tabella tizenötödik helyén. Jakab Elek tanítványaira ma ismét idegenben vár feladat, ugyanis délután fél háromtól Mórahalmon, a Szeged vendégeként lépnek pályára Szepessy Róberték. Együttesünk mai vetélytársa nagyon rosszul kezdte az idei szezont, első nyolc meccséből csak egyet tudott megnyerni, s bár azóta összejött számára egy újabb győzelem, valamint egy döntetlen is, tizenhárom mérkőzést követően hét szerzett ponttal áll az utolsó előtti, tizenkilencedik helyen.

Képek: DPASE

Bár a mieink egyértelműen a siker reményében lépnek pályára, nem vár könnyű feladat a dunaújvárosi labdarúgókra, ugyanis hazai környezetben nyilván mindent elkövet majd ellenfelük, hogy otthon tartsa a bajnoki pontokat. A Kecskemét elleni teljesítményre azonban bátran építhet együttesünk, ám mint azt Jakab Elek vezetőedző elárulta, a remélt sikerért komolyan meg kell dolgoznia majd a játékosainak.

- Előjáróban minden mérkőzéstől győzelmet várok, de a sikerért meg kell dolgozni. Nem lesz ez másképpen ebben a fordulóban sem, amikor a Szeged csapata lát minket vendégül. A teljesítményünk folyamatosan javul, ugyanilyen alázattal kell tovább dolgoznunk és akkor úgy gondolom, reális esélyünk van a három pont megszerzésére.

A rovat további hírei: Sport

Élesedő harc az első helyért

Élesedő harc az első helyért

2020. okt. 20.

A Karmacsi Autó FC kötelező győzelmet aratott, a Fejó-Therm gárdája viszont rangadót nyert a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában.

A változás évét zárták a kajak-kenusok

A változás évét zárták a kajak-kenusok

2020. okt. 20.

Anyailag rendkívül nehéz és megterhelő, szakmailag viszont igen eredményes szezont zárt a Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztálya; a közösség bizakodva várja az olimpia évét is, hangsúlyozta a DO érdeklődésére Pető Zsolt szakosztályelnök.

Kilenc helyet javított a magyar válogatott

Kilenc helyet javított a magyar válogatott

2020. okt. 20.

A magyar labdarúgó-válogatott kilenc helyet előrelépve a 23. helyen áll a Nemzetek Ligája rangsorában.

Háromból két siker

Háromból két siker

2020. okt. 20.

Az ifiknek nem volt esélye, de a DFVE serdülő és gyermek leány vízilabda csapata elhozta a bajnoki pontokat Tatabányáról.

ISL: Hosszúék másodikok lettek

ISL: Hosszúék másodikok lettek

2020. okt. 19.

Hosszú Katinka csapata, az Iron a London Roar együttese mögött a második helyen végzett a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga második mérkőzésén. A harmadik a DC Trident, a negyedik az Aqua Centurions lett.

Pénteken ismét Kolonics György-emlékfutás

Pénteken ismét Kolonics György-emlékfutás

2020. okt. 19.

Ahogy több mint egy évtizede mindig, úgy idén is október 23-án, pénteken lesz a Kolonics György-emlékfutás. A hagyományos Duna-parti programon nemcsak futni, hanem sárkányhajózni is lehet.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2020. okt. 19.

Kiválóan szerepeltek a Dunaferr SE és fiókegyesületeinek versenyzői a Tatabányán megrendezett diák korcsoportos birkózó tornán.