Nehéz meccs vár az egyetemistákra

spigott - 2020. október 17.

Idegenben, a Hungerit Szentes vendégeként folytatja a bajnoki küzdelmeket ma délután négy órától a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Három mérkőzést követően három győzelemmel áll a bajnokságban a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata, mely előbb a Tatabánya, majd a III. kerületi TVE ellen nyert simán, míg a legutóbbi fordulóban az Eger ellen diadalmaskodott négy góllal úgy, hogy a találkozó elejét nagyon elrontották vízilabdázóink. Utóbbi összecsapást követően szűk egy hete volt a mieinknek arra, hogy felkészüljenek a rájuk váró újabb feladatra, ugyanis ma délután négy órától már szentesen lesz jelenése Mihók Attila tanítványainak.

Képek: DO-archív

Együttesünk idei negyedik bajnoki vetélytársa az Eger elleni 12-8-as győzelemmel kezdte a szezont, majd könnyed, 23-5-ös sikert aratott a Honvéd ellen is, hogy aztán hasonlóan sima, 22-7-es vereséget szenvedjen a címvédő UVSE gárdájától. Hazai környezetben azonban mindent el fognak követni a szentesiek azért, hogy meglepjék az egyetemistákat, vagyis igen küzdelmes összecsapásra számíthatnak a mieink, akik keményen készültek a héten, s a reményeik szerint ezúttal már a meccs elejétől olyan teljesítményt tudnak majd nyújtani, amivel biztosan be tudják gyűjteni a három pontot.

A rovat további hírei: Sport

Élesedő harc az első helyért

Élesedő harc az első helyért

2020. okt. 20.

A Karmacsi Autó FC kötelező győzelmet aratott, a Fejó-Therm gárdája viszont rangadót nyert a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában.

A változás évét zárták a kajak-kenusok

A változás évét zárták a kajak-kenusok

2020. okt. 20.

Anyailag rendkívül nehéz és megterhelő, szakmailag viszont igen eredményes szezont zárt a Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztálya; a közösség bizakodva várja az olimpia évét is, hangsúlyozta a DO érdeklődésére Pető Zsolt szakosztályelnök.

Kilenc helyet javított a magyar válogatott

Kilenc helyet javított a magyar válogatott

2020. okt. 20.

A magyar labdarúgó-válogatott kilenc helyet előrelépve a 23. helyen áll a Nemzetek Ligája rangsorában.

Háromból két siker

Háromból két siker

2020. okt. 20.

Az ifiknek nem volt esélye, de a DFVE serdülő és gyermek leány vízilabda csapata elhozta a bajnoki pontokat Tatabányáról.

ISL: Hosszúék másodikok lettek

ISL: Hosszúék másodikok lettek

2020. okt. 19.

Hosszú Katinka csapata, az Iron a London Roar együttese mögött a második helyen végzett a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga második mérkőzésén. A harmadik a DC Trident, a negyedik az Aqua Centurions lett.

Pénteken ismét Kolonics György-emlékfutás

Pénteken ismét Kolonics György-emlékfutás

2020. okt. 19.

Ahogy több mint egy évtizede mindig, úgy idén is október 23-án, pénteken lesz a Kolonics György-emlékfutás. A hagyományos Duna-parti programon nemcsak futni, hanem sárkányhajózni is lehet.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2020. okt. 19.

Kiválóan szerepeltek a Dunaferr SE és fiókegyesületeinek versenyzői a Tatabányán megrendezett diák korcsoportos birkózó tornán.