Nincs már nyeretlen a Campusban

spigott - 2020. október 17. 12:25

Az Akrasz-Bau gárdája ellen szerezte meg első győzelmét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában az Irapuato együttese.

Kép: DLSZ-archív

Két mérkőzéssel folytatódott pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának hetedik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először a hetedik helyezett Akrasz-Bau SE lépett pályára a mezőny egyetlen pont nélküli csapata, az Irapuato ellen. Utóbbi azonban mindenképpen szerette volna megszerezni első sikerét, s ennek megfelelően is kezdet a találkozót, így már az első negyed óra után két góllal vezetett. Az Akrasz-Bau még a szünet előtt szépített ugyan, ám az Irapuato harmadik találatára is csak egyszer tudott válaszolni, így némi meglepetésre a sereghajtó örülhetett a 3-2-es győzelemnek.

A nap második meccsén a bajnoki címre is esélyes Maradék és az utolsó előtti Papa SE játékosai néztek egymással farkasszemet, s bár a vezetést Felföldi Zsolték szerezték meg, a folytatásban már a favorit elképzelései szerint alakult a találkozó. A Maradék gárdája ugyanis már a félidei szünethez négygólos előnnyel érkezett, s hiába szépített rögtön a fordulás után ellenfele, Jójárt Dánielék sorozatban szerzett hat góllal alakították ki a 11-2-es Maradék-sikert, amivel pontszámban beérték az éllovas Multisteel Hungary gárdáját a Campus osztály tabelláján.

Eredmények

Akrasz-Bau SE – Irapuato 2-3 (1-2)
Maradék – Papa SE 11-2 (5-1)

A Campus osztály állása: 1. Multisteel Hungary 15 pont, 2. Maradék 15 pont, 3. Tízpróbások 13 pont, 4.  Kemi-Ker Kft. 13 pont, 5. Varázs Kép 9 pont, 6. Gyalog Galopp 9 pont, 7. Akrasz-Bau SE 6 pont, 8. B.T. Mirage 6 pont, 9. PW-Shield Kft. 6 pont, 10. Papa SE 3 pont, 11. Irapuato 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.