Nincs már nyeretlen a Campusban

spigott - 2020. október 17.

Az Akrasz-Bau gárdája ellen szerezte meg első győzelmét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában az Irapuato együttese.

Kép: DLSZ-archív

Két mérkőzéssel folytatódott pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának hetedik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először a hetedik helyezett Akrasz-Bau SE lépett pályára a mezőny egyetlen pont nélküli csapata, az Irapuato ellen. Utóbbi azonban mindenképpen szerette volna megszerezni első sikerét, s ennek megfelelően is kezdet a találkozót, így már az első negyed óra után két góllal vezetett. Az Akrasz-Bau még a szünet előtt szépített ugyan, ám az Irapuato harmadik találatára is csak egyszer tudott válaszolni, így némi meglepetésre a sereghajtó örülhetett a 3-2-es győzelemnek.

A nap második meccsén a bajnoki címre is esélyes Maradék és az utolsó előtti Papa SE játékosai néztek egymással farkasszemet, s bár a vezetést Felföldi Zsolték szerezték meg, a folytatásban már a favorit elképzelései szerint alakult a találkozó. A Maradék gárdája ugyanis már a félidei szünethez négygólos előnnyel érkezett, s hiába szépített rögtön a fordulás után ellenfele, Jójárt Dánielék sorozatban szerzett hat góllal alakították ki a 11-2-es Maradék-sikert, amivel pontszámban beérték az éllovas Multisteel Hungary gárdáját a Campus osztály tabelláján.

Eredmények

Akrasz-Bau SE – Irapuato 2-3 (1-2)
Maradék – Papa SE 11-2 (5-1)

A Campus osztály állása: 1. Multisteel Hungary 15 pont, 2. Maradék 15 pont, 3. Tízpróbások 13 pont, 4.  Kemi-Ker Kft. 13 pont, 5. Varázs Kép 9 pont, 6. Gyalog Galopp 9 pont, 7. Akrasz-Bau SE 6 pont, 8. B.T. Mirage 6 pont, 9. PW-Shield Kft. 6 pont, 10. Papa SE 3 pont, 11. Irapuato 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Élesedő harc az első helyért

Élesedő harc az első helyért

2020. okt. 20.

A Karmacsi Autó FC kötelező győzelmet aratott, a Fejó-Therm gárdája viszont rangadót nyert a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában.

A változás évét zárták a kajak-kenusok

A változás évét zárták a kajak-kenusok

2020. okt. 20.

Anyailag rendkívül nehéz és megterhelő, szakmailag viszont igen eredményes szezont zárt a Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztálya; a közösség bizakodva várja az olimpia évét is, hangsúlyozta a DO érdeklődésére Pető Zsolt szakosztályelnök.

Kilenc helyet javított a magyar válogatott

Kilenc helyet javított a magyar válogatott

2020. okt. 20.

A magyar labdarúgó-válogatott kilenc helyet előrelépve a 23. helyen áll a Nemzetek Ligája rangsorában.

Háromból két siker

Háromból két siker

2020. okt. 20.

Az ifiknek nem volt esélye, de a DFVE serdülő és gyermek leány vízilabda csapata elhozta a bajnoki pontokat Tatabányáról.

ISL: Hosszúék másodikok lettek

ISL: Hosszúék másodikok lettek

2020. okt. 19.

Hosszú Katinka csapata, az Iron a London Roar együttese mögött a második helyen végzett a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga második mérkőzésén. A harmadik a DC Trident, a negyedik az Aqua Centurions lett.

Pénteken ismét Kolonics György-emlékfutás

Pénteken ismét Kolonics György-emlékfutás

2020. okt. 19.

Ahogy több mint egy évtizede mindig, úgy idén is október 23-án, pénteken lesz a Kolonics György-emlékfutás. A hagyományos Duna-parti programon nemcsak futni, hanem sárkányhajózni is lehet.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2020. okt. 19.

Kiválóan szerepeltek a Dunaferr SE és fiókegyesületeinek versenyzői a Tatabányán megrendezett diák korcsoportos birkózó tornán.