Rangadót nyert az éllovas

spigott - 2020. október 7. 12:47

Bő fél óráig tudta szorossá tenni a Multisteel Hungary elleni találkozót a Varázs Kép gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában.

Két mérkőzéssel kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának hatodik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először a nyolcadik helyezett PW-Shield Kft., illetve a kilencedik Akrasz-Bau csapatai léptek pályára. A vezetést előbbi szerezte meg a mérkőzés 5. percében, ám hiába őrizte előnyét a szünetig, a második felvonás elején hat perc alatt fordított ellenfele. Szűk negyed órával a lefújás előtt újra egyenlő volt az állás, de a hajrát jobban bírta az Akrasz-Bau, mely a végül három találatig jutó Fehér Mihály vezérletével 4-2-es győzelmet aratott, amivel pontszámban beérte, s gólarányával meg is előzte tegnapi vetélytársát a tabellán.

Képek: DLSZ-archív

A nap rangadóját Varázs Kép és a Multisteel Hungary este nyolc órakor megrendezett összecsapása hozta, mert a kezdés előtt előbbi a második, míg utóbbi az első helyen állt a Campus osztály tabelláján. A találkozót a Multisteel kezdte lényegesen jobban, ám hiába vezetett a 20. percben 3-0-ra, majd a fordulás után már 4-1-re is, a Varázs Kép nem akart leszakadni, s a 28. percre minimálisra csökkentette hátrányát (3-4). A folytatásban azonban rálépett a gázpedálra az éllovas, mely egymás után ötször is mattolta ellenfelét, s végül sima, 10-4-es sikerrel erősítette meg vezető helyét a bajnokságban.

Eredmények

PW-Shield Kft. – Akrasz-Bau SE 2-4 (1-0)
Varázs Kép – Multisteel Hungary 4-10 (1-3)

A Campus osztály állása: 1. Multisteel Hungary 15 pont, 2. Kemi-Ker Kft. 9 pont, 3. Tízpróbások 9 pont, 4. Varázs Kép 9 pont, 5. Maradék 9 pont, 6. Gyalog Galopp 9 pont, 7. Akrasz-Bau SE 6 pont, 8. B.T. Mirage 6 pont, 9. PW-Shield Kft. 6 pont, 10. Papa SE 3 pont, 11. Irapuato 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.