Rendőrség: minden volt, mint a csáti búcsúban

Öcaline - 2020. október 14.

Ott kistarisznya, bugylibicska, Jézuska, géppuska, itt természetkárosítás, tiltott vezetés, körözött fiatal elfogása. Hírcsokor.

Bőven akadt munkája a város és főként a városkörnyék rendőreinek tegnap, derült ki a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss összegzéséből. A szóvivői jelentés szerint a körzeti megbízottak Előszálláson, a Baross Gábor utcában igazoltattak kedden reggel egy 67 éves helyi lakost. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. december közepétől 2020. január elejéig az Előszállás külterületén található természetvédelmi területen több mázsa akácfát vágott ki engedély nélkül. A férfit a rendőrök elfogását, valamint előállítását követően természetkárosítás bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, gyanúsítottként hallgatták ki.
A következő helyszínünk Nagyvenyim, ahol a járőrök a Dózsa György úton ellenőriztek délelőtt egy 54 éves győri gépkocsivezetőt, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A férfit előállítását követően szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök.
És még ezzel sem volt vége: az egyenruhások Baracson, a Széchenyi utcában igazoltattak délután egy 18 éves helyi férfit, akinek a Székesfehérvári Járásbíróság a körözését rendelte el lopás miatt. A helyi lakost a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a Mezőfalvai Rendőrőrsre, ahol őrizetbe vették.

(Illusztráció: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Rendőrség: a halott férfi kiléte ügyében kezdtek eljárást

Rendőrség: a halott férfi kiléte ügyében kezdtek eljárást

2020. okt. 20.

Közigazgatási hatósági eljárást kezdett egy ismeretlen személy rendkívüli halála miatt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az ügyben felhívással fordultak a nyilvánossághoz. Minden segítség, akár még egy megosztás is számíthat!

Letartóztatásban a kerékpáros támadó

Letartóztatásban a kerékpáros támadó

2020. okt. 19.

A Fejér Megyei Főügyészség kifosztás bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki két nap alatt három, köztük egy idős sértettet támadott meg a városban, értesült a DO.

Régészeti leleteket talált, vádemelést javasolnak ellene

Régészeti leleteket talált, vádemelést javasolnak ellene

2020. okt. 18.

A kunszentmiklósi nyomozók lopás miatt javasolnak vádemelést egy szabadszállási férfi ellen, aki a gyanú szerint megtartotta magának a földben talált régészeti leleteket - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

Tűz ütött ki a Búzavirág utcában

Tűz ütött ki a Búzavirág utcában

2020. okt. 18.

A berendezési tárgyak égnek egy ház huszonnégy négyzetméteres melléképületében, a dunaújvárosi Búzavirág utcában.

Elzárt települések és utak az árvíz miatt Borsodban

Elzárt települések és utak az árvíz miatt Borsodban

2020. okt. 17.

Az éjszaka és a hajnali órákban tovább nőtt a Hernád áradása miatt lezárt útszakaszok és elzárt települések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI-vel szombaton.

Bringával fosztott ki egy asszonyt – gyorsan elcsípték

Bringával fosztott ki egy asszonyt – gyorsan elcsípték

2020. okt. 17.

Kifosztás és más vagyon elleni bűncselekmény miatt kezdtek eljárást a dunaújvárosi rendőrök egy férfi ellen, aki kerékpárról támadt meg egy asszonyt a Domanovszky téren pénteken este. Gyorsan elcsípték a támadót, és kiderült, nem ez az egyetlen ügye.
 

Keresik a maszkos mobiltolvajt

Keresik a maszkos mobiltolvajt

2020. okt. 15.

Lopás miatt kezdett eljárást a dunaújvárosi rendőrség ismeretlen tettes ellen – a férfi azonosítása érdekében a lakosság segítségét kérik. Felhívás.