Rendőrség: minden volt, mint a csáti búcsúban

Öcaline - 2020. október 14. 9:59

Ott kistarisznya, bugylibicska, Jézuska, géppuska, itt természetkárosítás, tiltott vezetés, körözött fiatal elfogása. Hírcsokor.

Bőven akadt munkája a város és főként a városkörnyék rendőreinek tegnap, derült ki a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss összegzéséből. A szóvivői jelentés szerint a körzeti megbízottak Előszálláson, a Baross Gábor utcában igazoltattak kedden reggel egy 67 éves helyi lakost. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. december közepétől 2020. január elejéig az Előszállás külterületén található természetvédelmi területen több mázsa akácfát vágott ki engedély nélkül. A férfit a rendőrök elfogását, valamint előállítását követően természetkárosítás bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, gyanúsítottként hallgatták ki.
A következő helyszínünk Nagyvenyim, ahol a járőrök a Dózsa György úton ellenőriztek délelőtt egy 54 éves győri gépkocsivezetőt, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A férfit előállítását követően szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök.
És még ezzel sem volt vége: az egyenruhások Baracson, a Széchenyi utcában igazoltattak délután egy 18 éves helyi férfit, akinek a Székesfehérvári Járásbíróság a körözését rendelte el lopás miatt. A helyi lakost a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a Mezőfalvai Rendőrőrsre, ahol őrizetbe vették.

(Illusztráció: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Bajba jutott családon segítettek a rendőrök

Bajba jutott családon segítettek a rendőrök

2021. nov. 26.

Magas lázzal küzdő kisgyerek kórházba juttatását segítették rendőri felvezetéssel a Pentele hídon ellenőrző egyenruhások csütörtökön késő délelőtt. Eredményes beavatkozás a hajtás után.
 

Együtt a nők elleni erőszak megszüntetéséért

Együtt a nők elleni erőszak megszüntetéséért

2021. nov. 26.

Látványos akcióval hívták fel a figyelmet az akut problémára a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei – és a segítségnyújtás lehetőségeiről is tájékoztatják a lakosságot. Szóljon, ha tud róla, jelezzen, ha érintett!

Tehergépkocsival, ittasan balesetezett

Tehergépkocsival, ittasan balesetezett

2021. nov. 25.

Ittasan vezette tehergépjárművét az a 61 éves pusztavacsi férfi, aki Dunaújváros és Szabadegyháza között szenvedett balesetet szerdán hajnalban.

Présházban találták meg a szökött rabot

Présházban találták meg a szökött rabot

2021. nov. 25.

Dunaújvárosi rendőrök kerítették kézre a pálhalmai bv-intézetből lepattant fogvatartottat. Egy nap sem kellett, hogy elcsípjék, Adony mellett, egy présházban bújt meg, eredménytelenül.

Breaking: rabszökés Pálhalmán – nagy erőkkel keresik

Breaking: rabszökés Pálhalmán – nagy erőkkel keresik

2021. nov. 24.

Munkából szökött meg egy fogvatartott a BV-intézet hangosi szarvasmarha-telepéről – felhívást adott ki a rendőrség. Aki látta, jelentkezzen, és már egy megosztás is közelebb vihet a keresett személyhez. 

Ittasan balesetezett, aztán ráadásul le is koccolt

Ittasan balesetezett, aztán ráadásul le is koccolt

2021. nov. 22.

Órákon belül elfogták a rendőrök azt az ittas ukrán férfit, aki anyagi káros balesetet okozott a Kandó Kálmán tér és a Dózsa György út kereszteződésénél. Nagyvenyimig jutott, értesült a DO.

Újabb gyorsított eljárás – ezúttal egy török csempész ellen

Újabb gyorsított eljárás – ezúttal egy török csempész ellen

2021. nov. 19.

Mint kiderült, az elfogott bűnözőnek még az útlevele is hamis volt – de persze leginkább a minősített embercsempészés bűntette miatt felelhetett.