Rendőrség: zebrán gázolt, elhajtott – keresik!

Öcaline - 2020. október 13. 16:14

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen kezdett nyomozást a dunaújvárosi rendőrök: egy ma kora reggeli baleset főszereplőjét keresik. Felhívás a hajtás után!

Felhívással fordult a nyilvánossághoz a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata egy ma kora reggel a város belterületén történt, személyi sérüléssel járt gyalogosgázolás ügyében. A honlapunkhoz eljuttatott felhívás szerint segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen kezdett nyomozást a dunaújvárosi rendőrök. A rendelkezésre álló adatok alapján ma reggel 5 óra 30 perc körül egy, a Hunyadi János úton a Béke tér irányába közlekedő személygépkocsi a Hunyadi út 4/1. szám előtt elütött egy zebrán átkelő gyalogost, aki a földre esett és megsérült. 

Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása, illetőleg a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

A rendőrök kérik, hogy aki látta a balesetet, illetőleg információval rendelkezik az okozó járművel vagy annak sofőrjével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, esetleg a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Keresik a gázolót – segítse a rendőrök munkáját, akár csak egy megosztással!

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Ittas sofőrrel szemben intézkedtek

Ittas sofőrrel szemben intézkedtek

2021. aug. 05.

Ittasan tolatott neki gépjárműjével egy másik személyautónak az a 78 éves helyi férfi, akit a Gábor Áron utcából állítottak elő a dunaújvárosi rendőrök.

Bódult állapotban vezetett – ügyészségi szakba került az esete

Bódult állapotban vezetett – ügyészségi szakba került az esete

2021. aug. 04.

Egy tavaly novemberi ügy végére tett pontot a dunaújvárosi kapitányság – a 31 éves nő bódult állapotban vezetett, és ő is, két éves utasa is megsérült egy balesetben. 

Letartóztatásban marad az idős apját bántalmazó férfi

Letartóztatásban marad az idős apját bántalmazó férfi

2021. aug. 03.

Többszörösen minősülő emberölési kísérlet miatt indítványozta a letartóztatás meghosszabbítását a Fejér Megyei Főügyészség az édesapját húsklopfolóval bántalmazó dunaújvárosi férfi ellen. Brutálisan durva történet.

Szirénapróba: újra csak morgatnak hétfőn délelőtt

Szirénapróba: újra csak morgatnak hétfőn délelőtt

2021. aug. 01.

A havi rendes gyakorlathoz híven Dunaújváros mellett Ercsiben és Ráckeresztúron, valamint Paks harminc kilométeres körzetében lesz hallható szirénapróba hétfőn. Városunkban szokás szerint 11 órától kezdődik a tesztüzem.

Részletes rendőrségi tipptár strandolóknak

Részletes rendőrségi tipptár strandolóknak

2021. júl. 29.

A napokban történt lopás és elfogás kapcsán részletes javaslatcsomagot állított össze a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az áldozattá válás elkerülése érdekében a strandolók számára.

Súlyos testi sértés Mezőfalván

Súlyos testi sértés Mezőfalván

2021. júl. 28.

Arccsonttörést szenvedett az a férfi, akit egy májusi éjszaka közepén ütöttek meg Mezőfalva egyik terén.

Csalással gyanúsított nőt csíptek el

Csalással gyanúsított nőt csíptek el

2021. júl. 28.

A dunaújvárosi kapitányság adott ki elfogatóparancsot ellene, Perkátán futott a rendőrök karjaiba.