Rendőrség: zebrán gázolt, elhajtott – keresik!

Öcaline - 2020. október 13.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen kezdett nyomozást a dunaújvárosi rendőrök: egy ma kora reggeli baleset főszereplőjét keresik. Felhívás a hajtás után!

Felhívással fordult a nyilvánossághoz a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata egy ma kora reggel a város belterületén történt, személyi sérüléssel járt gyalogosgázolás ügyében. A honlapunkhoz eljuttatott felhívás szerint segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen kezdett nyomozást a dunaújvárosi rendőrök. A rendelkezésre álló adatok alapján ma reggel 5 óra 30 perc körül egy, a Hunyadi János úton a Béke tér irányába közlekedő személygépkocsi a Hunyadi út 4/1. szám előtt elütött egy zebrán átkelő gyalogost, aki a földre esett és megsérült. 

Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása, illetőleg a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

A rendőrök kérik, hogy aki látta a balesetet, illetőleg információval rendelkezik az okozó járművel vagy annak sofőrjével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, esetleg a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Keresik a gázolót – segítse a rendőrök munkáját, akár csak egy megosztással!

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Rendőrség: a halott férfi kiléte ügyében kezdtek eljárást

Rendőrség: a halott férfi kiléte ügyében kezdtek eljárást

2020. okt. 20.

Közigazgatási hatósági eljárást kezdett egy ismeretlen személy rendkívüli halála miatt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az ügyben felhívással fordultak a nyilvánossághoz. Minden segítség, akár még egy megosztás is számíthat!

Letartóztatásban a kerékpáros támadó

Letartóztatásban a kerékpáros támadó

2020. okt. 19.

A Fejér Megyei Főügyészség kifosztás bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki két nap alatt három, köztük egy idős sértettet támadott meg a városban, értesült a DO.

Régészeti leleteket talált, vádemelést javasolnak ellene

Régészeti leleteket talált, vádemelést javasolnak ellene

2020. okt. 18.

A kunszentmiklósi nyomozók lopás miatt javasolnak vádemelést egy szabadszállási férfi ellen, aki a gyanú szerint megtartotta magának a földben talált régészeti leleteket - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

Tűz ütött ki a Búzavirág utcában

Tűz ütött ki a Búzavirág utcában

2020. okt. 18.

A berendezési tárgyak égnek egy ház huszonnégy négyzetméteres melléképületében, a dunaújvárosi Búzavirág utcában.

Elzárt települések és utak az árvíz miatt Borsodban

Elzárt települések és utak az árvíz miatt Borsodban

2020. okt. 17.

Az éjszaka és a hajnali órákban tovább nőtt a Hernád áradása miatt lezárt útszakaszok és elzárt települések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI-vel szombaton.

Bringával fosztott ki egy asszonyt – gyorsan elcsípték

Bringával fosztott ki egy asszonyt – gyorsan elcsípték

2020. okt. 17.

Kifosztás és más vagyon elleni bűncselekmény miatt kezdtek eljárást a dunaújvárosi rendőrök egy férfi ellen, aki kerékpárról támadt meg egy asszonyt a Domanovszky téren pénteken este. Gyorsan elcsípték a támadót, és kiderült, nem ez az egyetlen ügye.
 

Keresik a maszkos mobiltolvajt

Keresik a maszkos mobiltolvajt

2020. okt. 15.

Lopás miatt kezdett eljárást a dunaújvárosi rendőrség ismeretlen tettes ellen – a férfi azonosítása érdekében a lakosság segítségét kérik. Felhívás.