Új listavezető az élvonalban

spigott - 2020. október 16. 12:41

A Dunaferr könnyedén, az SZP-Asztalos hátrányból fordítva nyerte újabb mérkőzését a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában.

Az elmúlt napok változatos, de inkább rossz időjárása miatt csak a hét második felében léphettek pályára a csapatok a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában, ahol csütörtökön este már a hatodik forduló mérkőzéseit rendezték meg a DLSZ Arénában. A nap és a forduló első meccsén a bajnoki címre is esélyes Dunaferr lépett pályára a sereghajtó Szil-Ker Ablak ellen, s ahogy az várható volt, esélyt sem adott vetélytársának első pontjai megszerzésére. Garda Bálinték már az első félidő után négy góllal vezettek, majd a másodikban további kilenc találatot szerezve arattak kiütéses, 14-1-es sikert, s jobb gólarányuknak köszönhetően át is vették a vezetést a tabellán.

Képek: DO-archív

Este nyolc órától az ötödik helyezett Bronz Kávézó Dunabiztos, illetve a negyedik SZP-Asztalos játékosai néztek egymással farkasszemet. Az összecsapást előbbi kezdte jobban, s már hét perc elteltével meg is szerezte a vezetést, melyet egészen a félidő hajrájáig meg tudott őrizni. Nem sokkal a szünet előtt azonban egalizáltak az asztalosok, akik a fordulást követően nyolc perc alatt négy gólt szerezve döntötték el a meccset, így hiába szépített Balogh a véghajrában, a három pontot az SZP-Asztalos gárdája gyűjtötte be (2-5).

Eredmények

Szil-Ker Ablak – Dunaferr 1-14 (1-5)
Bronz Kávézó Dunabiztos – SZP-Asztalos SE 2-5 (1-1)

Az Acerbis osztály állása: 1. Dunaferr 10 pont, 2. Fejó-Therm Kft. 10 pont, 3. SZP-Asztalos SE 10 pont, 4. Karmacsi Autó FC 7 pont, 5. Bronz Kávézó Dunabiztos 5 pont, 6. Ködi Generál Kft. 5 pont, 7. Hardferr Bau Kft. 2 pont, 8. Szil-Ker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.