Élre állt a Dunaferr

spigott - 2020. november 6. 17:00

Rangadó helyett kiütés: nem adott esélyt egyik legnagyobb vetélytársának a Dunaferr csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályának csütörtöki mérkőzésén

Kép: DO-archív

Egy összecsapással folytatódott, s fejeződött is be egyben csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályának kilencedik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzésen két, a bajnoki címre is esélyes együttes mérte össze egymással erejét. A Dunaferr és a Fejó-Therm Kft. találkozója előtt előbbiek a harmadik, utóbbiak a második helyen álltak a tabellán úgy, hogy mindössze kettő pont választotta el őket egymástól, így érdekes, izgalmas meccsre számíthattak azok, akik a helyszínen tekintették meg a rangadót.

A várt, a remélt nagy csata azonban elmaradt, mert a Dunaferr már az első négy percben két góllal sokkolta ellenfelét, majd a 16. és a 19. perc között újabb három alkalommal vette be a Fejó kapuját, így a félidei szünethez érve már 5-0-s előnynek örülhettek Apatini Márkék. A fordulást követően sem lett izgalmasabb a találkozó, mert a Fejó egyetlen helyzetét sem tudtak kihasználni, míg a Dunaferr egy újabb 3-0-s sorozatot produkálva biztosította be sikerét, s végül 8-0-s győzelmet aratva vette át a vezetést az Acerbis osztályban.

Eredmény

Dunaferr – Fejó-Therm Kft. 8-0 (5-0)

Az Acerbis osztály állása a 9. forduló után: 1. Dunaferr 14 pont, 2. Karmacsi Autó FC 13 pont, 3. Fejó-Therm Kft. 13 pont, 4. SZP-Asztalos SE 10 pont, 5. Hardferr Bau Kft. 6 pont, 6. Ködi Generál Kft. 6 pont, 7. Bronz Kávézó Dunabiztos 6 pont, 8. Szil-Ker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a Dunaújváros Kupa

Véget ért a Dunaújváros Kupa

2022. júl. 01.

A Jóbarátok gárdája nyerte az idei Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit, miután a döntőben háromgólos sikert aratott az APR-Tech FC ellen.

Éremért játszhatnak a kézilabdázók

Éremért játszhatnak a kézilabdázók

2022. júl. 01.

Szoros első félidő után magabiztos, 31-26-os győzelmet aratott a dánok elleni világbajnoki negyeddöntőben a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar U20-as női kézilabda válogatott.

Vb-döntős a magyar válogatott

Vb-döntős a magyar válogatott

2022. júl. 01.

Óriási csatában aratott 13-12-es győzelmet a magyar női vízilabda válogatott a hollandok ellen a budapesti világbajnokság elődöntőjében.

Nyikos Veronika Európa-bajnok!

Nyikos Veronika Európa-bajnok!

2022. júl. 01.

Remek mérkőzésen aratott 6-2-es győzelmet az U20-as Európa-bajnokság döntőjében Nyikos Veronika, a DKSE kiváló birkózója.

DSTV: nyári táborban a hokisok

DSTV: nyári táborban a hokisok

2022. jún. 30.

Több korosztály számára rendezik meg nyári táborukat idén is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Hangkép.

Továbbra is hibátlanul a vb-n

Továbbra is hibátlanul a vb-n

2022. jún. 30.

Középdöntős csoportját is megnyerte a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar U20-as női kézilabda válogatott a korosztályos világbajnokságon.

Nyikos Veronika Eb-aranyért küzdhet

Nyikos Veronika Eb-aranyért küzdhet

2022. jún. 30.

Kétszer is hátrányból fordítva aratott győzelmet, s jutott be az U20-as Európa-bajnokság döntőjébe a DKSE tehetséges birkózója, Nyikos Veronika.