Dunaújváros Kedvence 2020: célegyenesben

Öcaline - 2020. december 23. 17:27

Igazi nagyágyúk kerültek a legjobbak közé, akadnak visszatérők, újrázók, sőt, újonc is szerepel a listán –  még egy héten át várja a voksokat a DunaújvárosMesélPontHu blog. Dunaújváros Kedvence 2020 – szavazz!

A Munkásművelődési Központ előnye behozhatatlannak tűnik, de így is ígér izgalmakat a Dunaújváros Kadvence 2020 című, immár hagyományos megméretés a DunaújvárosMesélPontHu várostörténeti blog felületén.
A viadal első köre sikerrel véget ért, az ajánlatok beküldése után kiderült, hogy újrázók, nagy visszatérők, mi több, újoncok is bekerültek a legjobb 5 közé – a második fordulóban már ezek közül döntheti el az erősorrendet a net népe. A netvoks már a célegyenesbe fordult, és bár az MMK magabiztosnak tűnő előnnyel vezet, még azért minden változhat, és a dobogós helyekért is nagy csatát vívnak a második körbe jutott kedvencek.  Az idei legjobbak, amiket a legtöbben ajánlottak a szavazás első fordulójában: Kaptár Music Pub; Bartók Kamaraszínház; Munkásművelődési Központ; DUDIK; Legendás Falatozó. 
Voksolni az év utolsó előtti napjáig lehet: a szavazás december 30-á, azaz pont egy hét múlva szerdán 21 órakor ér véget – és az ünnepélyes eredményhirdetés az óév utolsó napján lesz, így december 31-én kiderül, melyik bázis lett a kedvencek kedvence, Dunaújváros Kedvence 2020-ban!

Mindezek után mi jöhetne más? Itt adhatja le mindenki a szavazatát!

Dunaújváros Kedvence 2020 – voks (katt) >>

(Illusztráció: DunaújvárosMesélPontHu; a DO a kezdeményezés médiapartnereként veszi ki részét a megméretés népszerűsítéséből!)
 

A rovat további hírei: Mozaik

Mire számíthatsz egy barber shopban?

Mire számíthatsz egy barber shopban?

2024. máj. 21.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a barber shopok, szemmel láthatóan folyamatosan nő a kifejezetten férfi hajnyírásra szakosodott szalonok száma. (X)

Parázs-Varázs idén is: sülve, főve együtt!

Parázs-Varázs idén is: sülve, főve együtt!

2024. máj. 20.

Folytatja az elmúlt évek szép hagyományát, a gyereknapra időzítve szervezi meg a Parázs-Varázs közösségi kavalkádját a város önkormányzata. Sütögetés, gazdag programkínálat, nagy buli csalogat a Szalki-szigetre!

Gomolyos napok – nyárias meleggel, de sok csapadékkal

Gomolyos napok – nyárias meleggel, de sok csapadékkal

2024. máj. 20.

Meteorológiai szempontból mozgalmas hét elé nézünk a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és sajnos egyelőre a hét vége sem ígér felhőtlen szórakozást.

Hogyan birkózz meg a geometriai feladatokkal?

Hogyan birkózz meg a geometriai feladatokkal?

2024. máj. 20.

Érthető, ha elfog a kétség, amikor ránézel a matekkönyvre, különösen, ha geometriai feladatok várnak rád. Ne aggódj, jól ismerjük az érzést és van is néhány tippünk, ami megkönnyíti, hogy megoldd őket. (X)

DSTV: bringásreggeli a Városháza téren

DSTV: bringásreggeli a Városháza téren

2024. máj. 20.

Városunk is csatlakozott a kétkerekűsök országos közösségi akciójához, derül ki a DSTV összegzéséből. A Bringásreggeli fantázianevű esemény finomságokkal és szervizponttal csalogatta a kerékpárosokat a Városháza térre a napokban. Hangkép.
 

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

2024. máj. 19.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő.

A kullancs eltávolításának menete

A kullancs eltávolításának menete

2024. máj. 19.

Kullancsot talált a kis kedvencében? Semmi pánik! Megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan és szakszerűen eltávolítani. Nem kell egyből az állatorvoshoz rohanni, bárki el tudja végezni ezt az egyszerű műveletet otthon. (X)